Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Clipsuri capitonaj capota w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clipsuri capitonaj capota w211

Salut, ma poate ajuta cineva cu niste indicatii referitor la modalitatile de desfacere a clipsurilor de la capitonajul capotei fata?Vreau sa schimb capitonajul si nu am intentia sa dau 9 lei la reprezentanta pe un clips!

Salutare, daca sunt ca cele de la w202 sau w210, iti trebuie un cleste mai subtire in varf si putin mai lat, ca sa poti baga intre clips si partea ce intra in centrul clipsului, sau si cu o foarfeca poti incerca, nu trebuie sa le fortezi ca sa nu se rupa, oricum gasesti si la alte magazine nu doar la reprezentanta.

Comment

Imi poti indica unul in Bucuresti?Ms frumos!

Comment

Din pacate nu stiu in bucuresti, eventual imi spui de care si cate ai nevoie si iti caut la mine in oras la magazinul de care ti-am zis si iti spun cat costa si gasim o metoda sa le primesti.

Comment

ok, o sa le fac o poza si o postez maine.Mersi frumos!

Comment

Salutare, fii mai atent cu folosirea literei mari la inceputul propozitiei, e un sfat, ca sa nu se supere colegii moderatori pe tine, am fost azi o fuga prin targ prin vitan, si am vazut ceva asemanator cu clipsurile de pe w202 si w210, la chioscurile cu piese si accesorii, undeva la 0,50 roni bucata, eu zic sa iei unu de mostra si sa dai o fuga pe acolo ca sigur gasesti, daca nu gasesti o sa caut eu si in functie de cate ai nevoie te pot ajuta cu cateva, o seara faina.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF