Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chestie ciudata la clima

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chestie ciudata la clima

    Salut

    Am un w211 din 2005. Am fost la reprezentanta de am facut revizia. Am schimbat doar filtrele (mai putin cel de polen), uleiul de motor si de cutie (cutie automata). Imediat dupa am sesizat o problema. Se intampla mai ales cand pornesc masina. Pentru cateva secunde se opreste clima si nu mai sufla nimic chiar daca schimb treapta ventilatorului. Ma tot joc la butoane si dupa un timp porneste. Nu am gasit nici o regula. Eu merg cu indicatoarele pe rece si nivelul ventilatorului in general pe treapta a 2-a.
    S-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema? Oare ce sa fie ?
    SorinocoMan

  • #2
    salut! din cate stiu eu nu este nici o problema. asa sunt ele proiectate asa face si la mine e220 din 2000.

    Comment


    • #3
      si la mine E220 din 2002...chiar m-am mirat si eu,aparent nu are nici o logica,il apuca cate odata !
      Credeam ca e de la trapa,im mom in care e deschisa si dau drumu la clima,automat sa o taie,considerand ca nu e necesara,dar nu e regula,face si cu trapa inchisa !

      Comment


      • #4
        din cate am vb cu alti posesori de MB la toti porneste clima dupa cateva secunde dupa ce au pornit masina. nu cred sa fie vreo problema.

        Comment


        • #5
          Din cate stiam eu clima nu porneste imediat dupa pornirea motorului... dar ventilatia ar trebui sa mearga... adica daca aerul conditionat e oprit si dai pe ventilatie sa bage aer din afara ar trebui sa mearga

          Comment


          • #6
            la mine nici ventilatia nu porneste din prima. mai sta vreo 2 secunde si dupa aceea incepe sa bage aer.

            Comment


            • #7
              2-3 secunde e ceva normal ... nu mi se pare nimic exagerat... fiind toata treaba electronica mi se pare ca asa usnt construite ! daca aveai aer normal ala mergea din sec 1 :P

              Comment


              • #8
                Faza e ca mergi cu masina,merge ventilatia,clima,apoi dintr-o data o lasa moale ventulatia,de parca se blocheaza la pozitia 1 !
                Dai de la 1-5 din selector si nimic nu face nici un gest.O opresti (treci selectorul la 0) lasi putin apoi ii dai si o ia iar cum trebe !

                Zici ca are toane ca o femeie !

                P.S. Daca ii tai freonu (apas pe EC) incepe sa sufle...deci ma gandesc eu ca are el ceva senzor acolo ce il bulverseaza cand ii prea rece,dar nu are nici o logica !

                Comment


                • #9
                  incerarca la un tester. poate gaseste problema.

                  Comment


                  • #10
                    Pai... nu te`ai gandit ca asta e treaba climatronicului? Dupa ce ajunge la o temp selectata de utilizator o mentine asa?! Adica ajusteaza viteza ventilatiei cand mai mare cand mai mica pt. a mentine temp. Acum depinde daca lucrul asta se intampla at. cand e destul de cald inca in masina... incearca sa verifici freonul daca este de ajuns, pt. ca ele au o protectie pt. a nu merge in gol si pt. a nu strica compresorul!

                    Comment


                    • #11
                      nici vorba de climatronic...e un pas mai slaba,clima clasica adica aer conditionat+freon !
                      crezi ca mai deschideam subioectul daca era climatronic ?

                      Comment


                      • #12
                        Aaa... clar... Cred ca stiu care e buba... si mie la c classu` meu din 95 am avut cam aceeasi problema dupa ce mi`au montat sistemul de alarma... Ai noroc problema e simpla zic eu... e de vina butonu` ventilatorului.... mai bine zis a selectorului de trepte (1-5) nu face atingere bine, treaba nasoala e ca va trebui sa demontezi bordu` sau partea aceea care include butoanele de ventilatie si reglare a temp! Eu cel putin asta cred ca e, sper sa am dreptate ! Spor la treaba si sa ma anunti daca ai rezolvat`o

                        Comment


                        • #13
                          Mah sa sti ca ai dreptate,si masina asta a avut montata alarma si intr-adevar consola centrala se vede ca a fost demontata,are o zona unde nu se imbina bine lemnul ala pe care stau butoanele de avarie s.a.m.d.

                          Comment


                          • #14
                            Eu zic sa te duci sa-ti verifice cineva senzoru de temperatura...parerea mea

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF