Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pompa spalatoare faruri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pompa spalatoare faruri

Salut, aveti idee cum as putea schimba pompa care declanseaza sprituitoarele de faruri?Nu am idee unde se afla, am cumparat una noua in locul celei vechi care nu mai functiona si as vrea sa o schimb.Multumesc

Salutare, cred ca pompa respectiva se afla montata pe rezervor,am desfacut recent spalatoarele de faruri la un e clas, si tind sa cred ca acolo se afla aceea pompa, o sa incerc sa ma uit pe niste schite, ar fii ideal daca ai lasa VIN-ul masinii asa te putem ajuta mai repede.

Comment

Am desfacut carcasa filtrului de polen, cea care vine deasupra bateriei auxiliare insa nu o vad...trebuie sa desfac rezervorul si sa-l scot de acolo?mi se pare o procedura nu chiar foarte simpla.Multumesc

e vorba despre un w211, avantgarde 2.2 din 2004
      Last edited by Zeus; 02-19-2013, 13:17 PM.

Comment

Este vorba de rezervorul de la apa de parpriz... este in partea din fata...intra un furtun in ea... bafta!

Comment

Eu stiu ca pompita de la spalare faruri, e situata in partea dreapta intre aripa exterioara si cea interioara, in spatele rotii.
          Se poate ajunge la ea si numai prin demontarea aripii in partea de sus, caci aripa cedeaza spre exterior 20-30 cm fara sa se indoaie...

Comment

Ciudat loc unde au amplasat-o...cred ca ma las pagubas si incerc sa o duc intr-un service poate reusesc cei de acolo sa o schimbe...initial mi se parea o banalitate, am crezut ca pot sa o schimb singur insa...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF