Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme trapa W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E cam greu de reparat trapa si pentru cine se pricepe,asa ca nu te lega la cap fara sa te doara.

Comment

Salut colegii detin un E320 CDI AVANTGARDE 2004 cu trapa panoramica de când am luat-o a fost cu problemă trapa când funcționa când nu după ce scoteam bateria mergea sa o deschid și sa o închid o singura data în timpul funcționari se auzea cum scăpa rotile pe sufe. Nu am avut ce face într-o zi și am demontat sinel cu tot cu motorase am scos sufele leam curățat am lubrifiant înapoi merge foarte ușor în timpul montări am văzut ca una din șine merge foarte greu în momentul acționari de închis și deschis. Am tot încercat să găsesc doar piesele din șină sa le înlocuiesc dar nu găsesc nimic singurel piese ce se găsește pe net sunt acele tampoane ce culisează pe canalul șinei. Vrun coleg ma poate ajuta cu vrun manual de reparații în romana poate asa imi dau seama dacă am greșit ceva la montaj sau văd cel puțin codurile de la componente. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor și răspunsuri. Pentru manual de reparații mail meu este. Ghelase.viorel@yahoo.com
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.

Comment

Pune un cod VIN si in EPC pot sa caut trapa in ansamblu, binenteles si codurile componentelor din care este alcatuit trapa...si revin cu detalii!

Stima
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Mulțumesc frumos pentru răspuns și ajutor cu găsirea codurilor la ce piesa trebuie înlocuite. Am sa încerc sa caut de acum toate acestea piese pentru înlocuirea eu am probleme doar la sina dreaptă dar schimb și la cea de stânga sa nu fie diferite la acele tampoane care culisează. În cel mult o luna sper sa ajung acasă și sa ma apuc de treaba și voi face poze cu descrierea pentru colegii care au nevoie de ajutor în viitor.

Comment

Îmi cer scuze dacă nu scriu unde trebuie am o rugăminte la vrun coleg care mă poate ajuta cu manual reparatii w211 în limba romana sau engleza nu doar pentru trapa panoramica a-și dori pentru toată masina. Îmi poate trimite pe mail Ghelase.viorel@yahoo.com Mulțumesc anticipat pentru ajutor și înțelegere

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF