Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor vacuum

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor vacuum

salut am un w210 motor de 3000 diesel este din 97 si vreau ca cineva sa ma ajute sa imi zica care furtun de vacum unde duce pentru ca mi-au fost arse ceva diode si rezistente in vacuum si nu am gasit model de al meu si l-am dus la un electronist si mi lo facut. acuma problema e ca nu mai stiu care furtun unde duce :

SKU
    ZV
    MK1
    KAF

zv duce la inchidere restu nu stiu.
    precizez am 2 furtune mai groase si 2 mai subtiri

cel de la zv e inchiderea pe usi si este unul din cele 2 groase

daca ma puteti ajuta dau o bere

VA ROG!
    Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Sal.Daca te ajuta cu ceva.
    Attached Files

Comment

mersi

dar nu e asa pozitionata pompa la mine e intoarsa si zv-u pentru usi e al doilea de la dreapta spre stanga
      Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Comment

Sal.Dece nu faci montarea prin eliminare, ca nu ai multe furtunuri si daca ai comanda separata pt portbagaj iti dai seama cum lucreaza si unde trebuie pus.Eu asa le probez pe cele care vin demontate.Bafta.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF