Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema deschidere portbagaj W211

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema deschidere portbagaj W211

    Buna ziua,
    Cum spune si titlul am o problema cu portbagajul, si anume nu se mai deschide de nici un fel. Nici din cheie, nici nu se descuie din buton, este ca si cum ar fi incuiat. Restul usilor se inchid/deschid.
    Am ramas fara curent in baterie, am dat curent de la alta masina, am pornit fara probleme, iar dupa ce am inchis portbagajul si am plecat, mi-a aparut mesaj in bord "3rd brake lamp"-nu mai functioneaza lampa frana de pe portbagaj, si de atunci nici nu s-a mai deschis portbagajul.
    Am reusit sa intru prin interior si am deschis portbagajul, am dat si tapiteria jos de pe el, dar nu imi dau seama de ce nu functioneaza mecanismul.
    Daca este cineva care a mai intalnit problema, sau ma poate ajuta, contra cost, i-as fi foarte recunoscator. Va multumesc.

  • #2
    Roaga-l pe Marian sa te ajute (userul Mastermario71). 0744.55.94.12, zona Podul Grant.
    Ii spui ca te-am trimis eu.
    Last edited by cutaresku; 10-30-2012, 21:45 PM.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      Ok. Ii dau un telefon. Multumesc mult.

      Comment


      • #4
        Il poti deschide manual cu cheia metalica, si pot sa jur ca ti-e rupt firul de nul care alimenteaza tot ce e pe portbagaj. De obicei cand nu se mai descide portbagajul, nu merge 3-rd brake lamp si luminile la numar cam aia este.
        Daca poti deschide cu cheia metalica, cu ajutorul unei surubelnite drepte, scoate toate Bolturile alea patrate tragand pe rand si din stanga si din dreapta de pe plasticul ce e la baza, are cate doua pe lateral langa becuri, dupa ce ai scos toate bolturile, recupereaza si "miezul" de plastic ce ramane pentru a nu le pierde.
        Panoul din portbagaj ar trebui sa il scoti pentru a lucra mai usor, apoi tot cu surubelnita dreapta impingi plasticul in drept cu becul sau la capatul superior in fata, catre motor, are ceva cleme metalice.
        Apoi in portbagaj, in coltul din stanga dai jos capacul de la carligul pentru legat chinga/franghie, are un orificiu unde poti baga o surubelnita dreapta sa tragi de capac drept in sus. e la baza inelului cromat.
        Cu un hexagon de 5 mm daca mai tin bine minte, desfaci surubul ce tine suportul inelului cromat si vei avea liber in partea de jos mocheta de pe lateral.
        In locul unde se vede tija de deschidere a portbagajului mai ai doua bolturi dar rotunde care trebuie indepartate si asa vei putea trage usor catre centrul masinii tapiteria.
        Pe tija metalica curbata care tine usa portbagajului sunt vreo 6 fire din care unul maro, mai gros ca celelalte. Sunt 99% sigur ca ti-e rupt si tie. Este un colier de plastic care e strans bine acolo si cedeaza firul direct de la colier lita cu lita pana se intrerupe.
        Cu ajutorul unui fir litat cam de aceeasi grosime prelungeste-l cu vreo 20 de Cm, suficient cat sa in faci in forma de colac, asa o spirala cu diametrul de vreo 10-15 cm si nu ar mai trebui sa faca probleme. Eu am pus suplimentar peste banda izolatoare un tub termoizolant care se gaseste la magazinele de componente electrice/electronice care este foarte ferm la indoire, are un efect arcuit.
        Daca nu m-am exprimat bine, suna-ma la 0744.830.843 pentru mai multe detalii.

        Comment


        • #5
          Ai mare dreptate. Exact asta a fost problema. Firul maro rupt. Asa m-am gandit si eu, deoarece nu mai functiona nici o lumina pe portbagaj.
          Mi-a fost mai greu sa deschid portbagajul, deoarece cheia metalica nu merge in broasca, dar intr-un final am reusit.
          Multumesc mult pentru interes!

          Comment


          • #6
            Problema rezolvata.
            Se poate inchide! Multumesc.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF