Am revenit cu problema cu lampile de mararier. Am amanat-o pana acum, iar in momentul de fata nu stiu exact ce piesa sa cumpar. Am gasit aici 2 piese: http://www.autokarma.ro/Produse.aspx...ProdPeGrupe=1& , iar cea din tutorialul de mai sus e aceasta: http://www.rmeuropean.com/search.asp...ord=2105451332 . Stie cineva care este exact? Multumesc.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Switch recunoastere marsalier
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by vladi_ivans View PostMomentan sunt in cautare de service-uri. Eu stau de putin timp in Bucuresti si caut pe net recomandari. Am citit multe review-uri bune despre Dexcar, sa merg la ei?
Comment
-
Originally posted by gmihai24 View PostPune codul vin si iti dau codul.
Originally posted by vladic View PostNu ai mai spus nimic despre service, daca mai esti in cautare iti pot recomanda cu caldura unul. Este in zona baneasa, nu mai stiu cum exact se cheama, dar este exact la piciorul podului Baneasa. Proprietar Laurentiu, poate il mai conosc si altii de pe acest forum. Mi se pare super decent ca si preturi. Iar cei 3 -4 mecanici de acolo pe langa faptul ca mananca MB pe paine sunt si foarte atenti si foarte finuti. Daca mai esti interesat da-mi un PM si-ti dau nr. de tel. Poate ii pu o inrebare despre problema ta si vezi daca te poate ajuta.Oo==oO
Comment
-
Deci piesa ar trebui să fie aceasta:
Am să merg şi la un service să văd exact, poate nu e acolo problema. Mulţumesc.
Sent using Tapatalk 2Last edited by vladi_ivans; 01-26-2013, 02:49 AM.Oo==oO
Comment
-
(abia acum am reusit sa imi fac timp sa ma ocup de masina). Chiar daca le-am dat VIN-ul celor de la AutoKarma si mi-au confirmat ca sigur acela este switch-ul (202 545 01 14), azi prietenul de la service a demontat cutia si nu a gasit niciunde switch-ul. Intr-un final am aflat ca este cel pentru cutia manuala. Am zis sa-l iau pe cel ptr. cutia automata, dar pe program nu le da posibilitatea decat sa imi comande tot modulul cu maneta de viteze. Are cineva idee macar cum arata si unde este acel switch? Pe net gasesc doar imagini de la cutia aceea cu "P R N D 4 3 2 1", de la facelift nimic.
Acesta este switch-ul cumparat de mine:
Oo==oO
Comment
-
Nu am reusit sa rezolv nimic. Switch-ul de mai sus este de fapt ptr. masinile ce au cutie manuala. Incerc sa caut un intreg modul de recunoastere a treptei de viteza de la dezmembrari dar momentan nu am primit un raspuns. Am vorbit si cu userul "zavelk" care mi-a spus cum a rezolvat problema, prin inlocuirea lamelelor, asa cum arata si in fotografia atasata (cred); dar acela este ptr. modelul pre-facelift. Eu nu gasesc nimic pe net legat de modelul facelift. Problema cred ca este in unitatea de recunoastere. Aceea ar fi nr. "104" de aici http://mb.ilcats.ru/part/class/1/cco.../vers//imgno/3 . Dar toate aceste informatii se refera la modelul ce are configuratia treptelor "P R N D4 3 2 1", nu "P R N -D+" asa ca eu nu gasesc niciun cod ptr. aceasta piesa, sau daca il gasesc este "210 545 13 32" si se refera la modelele mai vechi. Poate ma poate ajuta cineva cu aceasta problema. Multumesc.Attached FilesOo==oO
Comment
-
Asta e codul original al schimbatorului (maciulia si cutia aferenta) cutiei de viteze care o ai tu pe masina 210 267 0524
si switch-ul de marsariere se pare ca e integrat in modulul de recunoastere si nu se vinde separat. Atat am putut afla.
Bafta si costuri minime.
Comment
-
Am revenit; am demontat intreg modulul dar nu am reusit sa rezolv ceva, acele lamele fiind inexistente aici. Dupa ce m-am mai documentat, am inteles ca modulul de la modelul facelift, cel cu touch shift, nici nu e conceput sa poata fi demontat complet ca la cel vechi. Mai mult decat in imagine nu am reusit sa-l demontez. Nu am putut sa imi dau seama care ar fi problema. M-am uitat si pe diagrama si am vazut ca din N15/5 (electronic selector lever control module) pleaca Z38 (backup lamp connector sleeve) si de aici direct in light module. Acel Z38 ar putea fi problema? Nici nu stiu ce e de fapt.Last edited by cl600; 01-14-2014, 20:02 PM.Oo==oO
Comment
-
M-am uitat in autodata si din modulul electronicn15/5 de selectare a vitezelor pleaca doua fire verde/gri si gri care merg in modulul de control al lampilor, sper sa te ajute.
LE:Nu imi apare nimic in plus, am verificat iara schema.
Ia un aparat de masura si probeaza contactul, punel in marsariere iar pe firele specificate mai sus vezi daca ai continuitate.Daca e contactul bun, verifica modulul in care intra cele doua fire specificate si vezi daca are releul bun.Last edited by gmihai24; 04-20-2013, 16:30 PM.
Comment
Comment