Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme motor w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • probleme motor w211

    salut o parere vreau si eu va rog.
    pun contactul se aprind toate becurile merge tot doar ca nu imi imdica temperatura apei si ca eroare imi apare ;ESP DEFECTIV; porneste gmv-ul si nu da nimik sa porneasca. am schimbat senzorul de temperatura si degeaba tot la fel. si ca sa fie treaba treaba cand imi da avaria asta nici testarul nu poate sa faca comunicarea cu masina. deci merge doar cand vrea ea. sfaturi va rog

    Scrie cum trebuie, nu esti pe mess, nu stau sa-ti corectez posturile, daca mai postezi asa, iei pauza!
    Last edited by mircea600sel; 10-04-2012, 15:39 PM.

  • #2
    Ce tip de chestie pe patru roti aveti? Iar tastatura nu are Shift?

    Comment


    • #3
      Tu, cel care te numesti epurare_coco, nu poti lasa oamenii sa-si spuna problemele?, te intereseaza ortografia sau problemele tehnice? Este absurd ce urmaresti tu. Pe mine acum ma interesa un raspuns la intrebarea lui. Iar tu ai stricat totul. Vrei numai filozofi pe saitul asta?

      Comment


      • #4
        La tine colegu care ar fi problema?Cum se manifesta, ce erori apar, poate gasim un raspuns.
        Model, an, capacitate motor, cp, eventual si un VIN al masinii.

        Comment


        • #5
          Multumesc, sunt incantat ca sunt intrebat asa rapid. Am o mare problema. Este vorba de E220, W211, 2004, automata, nu porneste si se afiseaza la bord ESP. Atunci cand pun contactul, incepe sa functioneze ventilatorul. Am inteles ca trebuie sa schimb calculatorul motorului. Nu stiu unde se afla amplasat acest calculator. Un fimulet mi-ar fi de mare ajutor. Schimbarea calculatorului implica si schimbarea cheilor? Astept cu interes un raspuns. Multumesc mult!

          Comment


          • #6
            Sa inteleg ca nici electromotorul nu invarte cand vreti sa o porniti, nu?
            In prima faza verificati toate sigurantele masinii, de sub capota, din habitaclu si din portbagaj.

            Este mai indicat sa faceti o diagnoza cu un tester dedicat, adica STAR DIAG, inainte sa schimbati ECU motor ca nu e prea ieftin.

            Comment


            • #7
              Masina refuza sa porneasca, nu face nici o miscare, daca nu tinem cont de momentul cat este contactul pus ºi functioneaza ventilatorul motorului ºi afiseaza ESP la bord. Din ce am citit pe forum, am inteles ca masina nu recunoaste cheia. In concluzie ar fi de la calculator. Cand am dus-o de doua ori pe platforma la Tiriac-Auto, de fiecare data am primit-o functionand normal. Prima data au schimbat releul de bujii + un alt releu mic. Le-am platit de pomana. Piesele vechi sunt bune. Calculatorul motorului, am aflat ca se gaseste sub panoul de sigurante de la motor. Daca exista un filmulet cu demontarea panoului de sigurante, mi-ar fii de mare folos. Trebuie sa ajung la calculator pentru a citi codul. Daca puteti sa ma ajutati, va multumesc!

              Comment


              • #8
                Eu zic sa nu va apucati sa demontati ecu deocamdata.Verificati toate sigurantele, faceti un test cu star si scrieti aici erorile citite si apoi vedeti incotro trebuie sa va indreptati atentia si banii.

                Comment


                • #9
                  Masina a fost de doua ori la Tiriac. Reprezentanta din Bacau nu are specialisti. Nu sunt probleme la sigurante. Am vazut ieri un filmulet cu demontarea panoului de sigurante de la motor, W211. Astazi cand am aflat unde este calculatorul, adica sub acest panou, acum nu mai stiu unde era acel filmulet. Am sa-l caut, poate dau iarasi de el.

                  Comment


                  • #10
                    1. Cum zice gmihai, vino cu codurile de eroare, altfel vei primi doar presupuneri. Nu te apuca de schimbat ECU (o sa ai surprize cand vei pretul) pana nu esti convins ca acolo e buba.
                    2. In ce calitate il tragi tu de urechi pe unul cu 1400 de posturi care a ajutat, probabil, sute ca tine? Nu crezi ca putina deferenta te-ar ajuta mai mult la rezolvarea bubei?
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                    Comment


                    • #11
                      Salut colegii de pe Forum,
                      Cum va spuneam, am in continuare problema cu ECU motor, la masina mea E220, W211, Automatic diesel, din 2004. I-am facut iarasi diagnosticarea, si meseriasul a scos ECU. Acum il am separat de masina. Are codul A646 153 87 79. Daca stie cineva sa ma ajute cu repararea lui. Repararea cred ca poate fi cea mai buna solutie. Sunt din Bacau. Stie cineva la cine asi putea apela?

                      Last edited by tehnicserafim; 05-04-2013, 19:02 PM.

                      Comment


                      • #12
                        In Bucuresti pe Bulevardul Energeticienilor nr 80 este un Service cu o reclama mare ELECTRONICA AUTO telefoane de contact, 0769222111, 0788996633, 0788992999. 0213448180. Am vazut personal pe cineva cu un ECU de Sprinter reparat acolo. Dar intrebarea mea pentru tine este: CE A CAUZAT DEFECTAREA ACESTUIA? Asa ceva nu se strica precum un bec. Trebuie inlaturate si cauzele defectiunii respective.
                        Mentionez faptul ca nu fac reclama Service-ului respectiv. Vreau doar sa ajut un coleg.
                        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                        Onorez comenzi si in Bucuresti
                        Tel. 0736375626 Marian

                        Comment


                        • #13
                          Multumesc, imi place cum pui problema, oare ce a cauzat defectarea ECU? Corect! Oare voi putea afla lucrul acesta? Ma gandesc ca poate fi o problema de fabricatie. Oricum, eu care am avut numai Mercedes, si tatal meu la fel, cred ca trebuie sa ma gandesc daca merita "firma" sa am aceeasi parere buna despre ea. Mercedesurile nu mai sunt cele de pe vremea parintilor nostrii. O spun cu parere de rau. Imi doresc o masina sigura, cum era odata Mercedesul, si o masina simpla cum sunt atatea, care pornesc, functioneaza, si te-ajuta in viata. Astfel de masini, acum, cred ca pot fi, ......... nu stiu care sunt. Masinile bune au fost, nu mai sunt. La fel ca pianul vechi care functioneaza si acum bine, masina cu electronica pe ea are mult mai multe motive de defect decat masina simpla si gata in orice moment sa te serveasca. Pacat de tehnologie........ ne omoara.

                          Comment


                          • #14
                            Daca vrei masina buna care sa nu se strice: Desfinteaza Masoneria.

                            Cind te plictisesti de reparat, vi cu ECU si in in 3 ore este gata. Tu bagi doar mufa si masina porneste.

                            Sau mult mai simplu: iti iei alt ECU de la dezemembrari si intro 1 ora este gata.

                            Pe data de 8 Mai totul este Moca.

                            Originally posted by tehnicserafim View Post
                            Multumesc, imi place cum pui problema, oare ce a cauzat defectarea ECU? Corect! Oare voi putea afla lucrul acesta? Ma gandesc ca poate fi o problema de fabricatie. Oricum, eu care am avut numai Mercedes, si tatal meu la fel, cred ca trebuie sa ma gandesc daca merita "firma" sa am aceeasi parere buna despre ea. Mercedesurile nu mai sunt cele de pe vremea parintilor nostrii. O spun cu parere de rau. Imi doresc o masina sigura, cum era odata Mercedesul, si o masina simpla cum sunt atatea, care pornesc, functioneaza, si te-ajuta in viata. Astfel de masini, acum, cred ca pot fi, ......... nu stiu care sunt. Masinile bune au fost, nu mai sunt. La fel ca pianul vechi care functioneaza si acum bine, masina cu electronica pe ea are mult mai multe motive de defect decat masina simpla si gata in orice moment sa te serveasca. Pacat de tehnologie........ ne omoara.

                            Comment


                            • #15
                              Hai sa nu punem problema asa, sa dam vina pe tehnologie si electronica. Sincer vorbind este mult mai fiabila, sigura, confortabila o masina acum decat in anii 70. Poate la tine este un simplu accident cu ECU. Sa nu uitam ca sunt si ei oameni si pot gresii. Totusi esti sigur 100% ca este ECU?? Meseriasii respectivi cu ce ti-au facut diagnoza cu STAR DIAG? Si eu am fost la cineva ca am un martor in bord aprins si mi-a spus ca este tulumba de la servofrana defecta, am schimbat-o si tot la fel se manifesta. La diagnoza cu STAR-ul mi-a aratat ca este modului BAS. La mine asta oare de ce so fi defectat? Tot un accident nefericit.
                              Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                              Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                              Onorez comenzi si in Bucuresti
                              Tel. 0736375626 Marian

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF