Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu merge mai mult de 2500 ture

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu merge mai mult de 2500 ture

Buna ziua,
    Am si eu o problema cu un w211, mi-a dat pe diagnoza probleme cu EGR pe care l-am schimbat au fost toate bune dupa ce l-am schimbat dar dupa vreo 1000 de km am iar o problema daca fma duc pe la vreo 100-120 km/h se blocheaza la 2500 de ture, am facut o diagnoza si imi da "charge air pressure too low" ca fault pe cdi 3, daca cineva are ceva sugestii sunt binevenite, multumesc

Mai sunt deschise vreo 10 topicuri cu problema asta.Foloseste functia "search".

Se inchide.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Limitarea respectivã mai e numitã și "plafonare", "regim avarie", "limp mode".

Din ce zici tu ai o problemã pe partea de admisie aer. Problema e delicatã și nu putem sã-ți dãm prea multe sfaturi online. Sunt multe de verificat:
      • tubulaturã admisie aer (sã nu scapi presiune de aer deloc pe tot circuitul turbo - furtun - intercooler - furtun - egr - admisie - clapete
      • funcționare geometrie variabilã turbinã
      • stare turbinã (sã nu fie pe ducã)
      • senzori presiune și temperaturã

În zonã la tine cred cã ai pe colegul Mercedes-cdi care te poate ajuta sã-i dai de cap: La cererea userului numarul a fost sters. Detalii doar aici pe forum.
      Last edited by popeye_pmm; 04-11-2016, 20:22 PM.
      ...

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF