Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

aer conditionat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aer conditionat

Am un Mercedes 290tdi,, si vreau cineva sa-mi spuna de ce nu curge apa(condens) la aer conditionat sub masina.e ceva infundat sau asa este sa nu curga.

Eu cred ca ar trebui sa curga probabil ai ceva infundat.

Comment

probabil asa e cum spui tu, dar pana acum, nu dadea afara pe undeva ?

Comment

Nu situ unde are evacuarea condensului modelul w 210, dar nu e imposibil de gasit in cazul in care nu ne zice un coleg unde e, deoarece sunt aproape sigur ca din moment ce nu ai inca apa in masina ar trebui sa se "prelinga" macar pe caroserie si pe un canal vei gasi locul de evacuare ca sa poti desfunda iesirea. Am facut chestia asta la un Megane si la un golf si am gasit la ambele dupa 10 min de pipait totul pe dedesubt si in fata catre motor pe sub scuturile de la toba de esapament la megane si pe sub capitonajul din compartimentul motor avea decupat, la golf... La ambele curgea deja apa inauntru.

Comment

mutumesc, maine am sa caut in masina la pedalier, poate gasesc ceva.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF