Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme xenon dreapta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut colegi.Am rezolvat problema.Aveam releu ala de sub far ars.Am schimbat tot chitu.Maine o sa pun niste poze cu masina si poate ma ajuta cineva sa imi zica unde sa le pun.MULTUMESC

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
      Deci, in prima poza ,cel pe care scrie open/close este igniter(starter).In cea dea doua poza este balast(nu se numeste transformator ci bobina de reactanta cu izolatie uscata fara miez magnetic ca la transformator,daca dai clik pe poza se mareste si se vede ca scrie balast).Cele doua fac teoretic aceeasi treaba,aprind becul(lampa cu descarcare electrica in gaz,aici vb de xenon) dar practic sunt diferite ca si constructie.La tine trebuie igniter deoarece pe masina ai modul de avertizare bec ars,iar daca pui droser normal iti da eroare in bord.Acuma intelegi ce vreau sa spun?Nu sunt sigur dar cred ca la tine e in far cine are sa confirme sau sa iti spuna unde e amplasat.
      Salut

Am aceeasi problema? Cum se poate rezolva?
      Ce schimb igniter sau ballast?

Comment

Pai trebuie verificat prima data ce e baiul. O scanare nu ai cum sa faci?

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Comment

Originally posted by florinluca26 View Post
          Pai trebuie verificat prima data ce e baiul. O scanare nu ai cum sa faci?

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

In bord da ca este becul ars, dar la Star spune ca poate fi cablul intrerupt sau becul ars. Nu da nimic de modul.

Comment

Originally posted by cocohro View Post
            In bord da ca este becul ars, dar la Star spune ca poate fi cablul intrerupt sau becul ars. Nu da nimic de modul.
            Alte idei inainte de a-l cumpara?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF