Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Capitonaj portbagaj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capitonaj portbagaj

Buna ziua !
    Vreau sa schimb lampa de frana suplimentara (de pe capota de la portbagaj) si nu stiu cum sa demontez suportul de la triunghiul reflectorizant sa pot da capitonajul jos pt a avea acces la lampa.
    Daca ma puteti ajuta cu indrumari sau poze v-as fi foarte recunoscator.

Acesta este stopul despre care vrobesc:

Iar aceste este suportul pe care nu stiu sa il demontez:

Va multumesc !

Desfaci surubul de pe mijloc si impingi suportul in partea stanga. Nu tragi de el. Doar il deplasezi spre stanga. Apoi tragi spre tine si iese. Are cateva picioruse cu talpa in partea dreapta. Succes!
    Last edited by cristi_fulger; 05-31-2012, 23:12 PM.

Comment

Sa ai grija ca in momentul in care ajungi sa dai lampa jos... de cele maimulte ori crapa. Nu o stiu din proprie exeprienta, dar o stiu de pe un alt forum. Sa ne spui si noua cum ai reusit dupa ce o montezi la loc.

Comment

Buna ziua !
        Vreau sa schimb lampa de frana suplimentara (de pe capota de la portbagaj) si nu stiu cum sa demontez suportul de la triunghiul reflectorizant sa pot da capitonajul jos pt a avea acces la lampa.
        Daca ma puteti ajuta cu indrumari sau poze v-as fi foarte recunoscator.
        Salut! Uite un video,sper sa te ajute:http://www.youtube.com/watch?v=IqLGk...eature=mh_lolz

Comment

Va multumesc foarte mult pentru ajutor .
          Maine ma voi ocupa de ea .

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF