Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Stie cineva ce zgomot face regulatorul de presiune?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stie cineva ce zgomot face regulatorul de presiune?

Am un W211, 2002, 220CDI si am schimbat 2 injectoare. Pe tester acum toate sunt bine, dar la 2000 turatii, in relanti, da un zgomot ca de injector. La acceleratie (la o plecare mai brusca) parca nu am destula forta si acelasi zgomot. Stie cineva ceva?
    Mercedes are prioritate din fabrica.

Originally posted by claudius comsa View Post
    Am un W211, 2002, 220CDI si am schimbat 2 injectoare. Pe tester acum toate sunt bine, dar la 2000 turatii, in relanti, da un zgomot ca de injector. La acceleratie (la o plecare mai brusca) parca nu am destula forta si acelasi zgomot. Stie cineva ceva?
    In relanti sau in frana de motor?

Nu poti sa ai in relanti 2000rpm...

Comment

Da ai dreptate, m-am exprimat gresit. Cand stau pe loc si accelerez la 2000 rpm apare zgomotul, iar in mers la o acceleratie brusca sau plecare de pe loc.

Comment

Pentru pierderea de putere de care zici ca o sesizezi as fi acuzat debitmetrul de aer dar daca zici ca pe tester nu ai valori iesite din grafic inseamna ca nu e el.

Comment

Am rezolvat. Nu mai are nici o problema. Am fost din nou la test si totul este ok. Este doar diesel.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF