Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ieri mi-a aparut in bord mesajul :Service c in 29 zile.
    ce sa fie ???, ce ar trebui sa fac???, si cum se poate reseta sa nu mai apara.
    precizez ca am un mercedes E280 w211, 2007 cdi.
    multumesc anticipat.

Daca ti-a aparut Service C in x zile, masina(Assystul) calculeaza ca vei trebui sa faci revizia in acea zi, deoarece ai facut un an de la ultimele schimburi de ulei si consumabile. Se pot reseta reviziile manual din bord dar nu stiu cat e de indicat daca tie ti-a fost resetat la revizia trecuta corect assystul,si chiar ar trebui sa iti faci acum revizia eu zic ca ar trebui facuta si nu numai resetat.

Comment

multumesc frumos de raspuns.

Comment

revizie !!!

Am 117000 km. la revizie trebuie sa ii schimb:ulei motor +filtru, filtru motorina,aer,polen.
        uleiul si filtru la cutia de viteze trebuie schimbate??? daca da, la cati km???
        precizez ca am cutie automata 7g-tronic.
        altceva se mai schimba (ca consumabile) la revizie???
        multumesc anticipat.

Comment

revizie !!!

Am 117000km si trebuie sa ii schimb : ulei motor, filtru ulei, motorina, aer,polen.ar mai fi ceva la consumabile???(motor 280cdi)
          La cutie (automata 7g-tronic) se schimba uleiul si filtru??? daca da la cati km???
          multumesc anticipat

Comment

In carte spune ca la 60.000 km sa fie schimbat uleiul si filtru la cv. Mie mi-au recomandat cei de la mercedes sa ii fac schimbul la 45.000 km, dar cred ca depinde si de cum folosesti masina.

Comment

multumesc frumos.
              am inteles ca se pot schimba doar in jur de 5 litri din vreo 9.
              si mi s-a spus ca totul(ulei 5 litri +filtru) ar costa in jur de 500 ron. e bine???

Comment

Da, eu am cumparat original cu aprox 90-95 ron/l. Deci e ok pretul.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF