Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se descarca bateria

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se descarca bateria

    Ma confrunt cu vechea mea problema,imi descarca bateria!!!Am fost cu ea la MB au tinu'to vreo 3 zile si nu au gasit nimik pe baza ca la ei nu a furat curent(numai minciuni)Problema apare odata la 4-5 luni si dureaza vreo luna dupa care dispare......Am parcat astazi masina la ora 10am si am avut 12,3V la ora 13 am ramas cu doar 9,5V mentionez Bateria nu e de vina(am pus una noua si dupa cateva ore a desc fara sa pornesc masina) alternatorul e 100% bun Alarma mai porneste in momente de astea singura dar nu ese ea de vina pt ca a deconectato MB ca a spus ca si la ei sa pornit dar nu este ea de vina,,,,,Nu stiu de unde sa incep sa'i du de cap...Vreo idee?

  • #2
    Intrebarea este cam cat circuli cu masina pe zi?
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

    Comment


    • #3
      Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
      Intrebarea este cam cat circuli cu masina pe zi?
      Merg in jur de 200 km pe sapt dar asta nu cred ca are leg

      Comment


      • #4
        Pai are, mai ales iarna, daca circuli zilnic pe distante mici (si masina o ti afara),bateria nu are timp sa se incarce si atunci zi de zi de tot descaraca cate putin si la un moment dat se descaraca de tot. Eu pateam la fel in prima iarna si de atunci cel putin o data pe luna merg cu ea la tara (aproximativ 100 km) dus intors, bateria se incarca si gata cu problema.
        Toate cele bune.
        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

        Comment


        • #5
          Ms mult dar este alceva ce imi descarca bateria pt ca asa cum am spus am pus una noua de 100ah si am lasat'o asa fara sa pornesc masina si a doua zi mai aveam vreo 8,9 V

          Comment


          • #6
            Poti verifica si cablurile alea doua ce vin de pe alternator.

            Comment


            • #7
              Originally posted by papi View Post
              Poti verifica si cablurile alea doua ce vin de pe alternator.
              Nu au nici o legatura.Idee este ca se descarca nu ca nu imi incarca

              Comment


              • #8
                Apuca-te sa masori tensiunea cu care o lasi, si tensiunea cu care o gasesti,poate gasesti o concordanta sau ceva ce ar putea sa o influenteze, temperatura, lumina, Ai putea sa pui pe off luminile, sa opresti manual linia audio inainte de a opri motorul, poate depistezi ceva, sper sa nu fiu absurd, dar daca zici ca scade asa in 3 ore 3 V, asta nu poate fi consumator mic, nu ar fi greu/imposibil de depistat si e cam periculos in ideea mea... Nu stiu in ce masura ai putea sa scoti sigurante pentru a elimina cate un circuit, poate ne ajuta un electrician... Oricum cred ca e consumator de minim 10 ah sa iti ia un volt pe ora... Nu cumva AGW? Un electrician priceput ar putea sa iti masoare amperajul pe fiecare fir pana la consumator, dar asta inseamna sa desfaci un sfert de masina. In Brasov stiu unul capabil de asa ceva dar nu stiu daca ai posibilitatea sa stai la el pana sa depisteze problema.
                Last edited by Dj Sky; 04-27-2012, 21:57 PM.

                Comment


                • #9
                  Ms mult DJ SKY cred ca am gasit deja prob ma poate ajuta cineva cu o diagrama de la mercedes w211 2004....Multumesc mult!!!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by faralimite View Post
                    Ms mult DJ SKY cred ca am gasit deja prob ma poate ajuta cineva cu o diagrama de la mercedes w211 2004....Multumesc mult!!!
                    Cu diagrama nu te poate ajuta nimeni daca nu spui si pentru ce sistem electric iti trebuie. Diagrama electrica completa o gasesti in WIS. Spune exact ce banui ca ar fi si iti va da cineva schema electrica respectiva. In privinta WIS si EPC cred ca te pot ajuta cu indrumari ca sa il obtii si instalezi, dar dureaza. Daca te intereseaza vorbim pe privat.
                    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                    Comment


                    • #11
                      Ms mult.....Banuiesc ca problema este la partea cu luminile(faruri etc.) As aprecia daca cineva mar putea ajuta cu diagrama cu sigurantele de la sistemul (faruri etc)....

                      Comment


                      • #12
                        Uite aici.
                        Last edited by cl600; 02-14-2013, 12:21 PM.
                        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                        Comment


                        • #13
                          Am intampinat problema ta la o fosta masina, un renault scenic din 2003 care m-a innebunit efectiv pana am luat decizia sa o vand ca mai bine sa iau banii pe ea decat sa-i dau foc. Masurat tot dupa schema , o zi de munca, tot a iesit perfect. In schimb in mers un cablu cu izolatia stricata se atingea cand si cand de caroserie si pe a doua zi bateria era descarcata. Tipu care a luat-o i-a dat el de capat si mi-a zis si mie. Am plimbat si eu reprezentanta, electricieni, etc.
                          Trebuie sa verifici tot, amanuntit.
                          De atunci pe toate masinile imi tin un voltmetru de bord, sa stiu tot timpu ce tensiune am si cat incarca.
                          +40758148228 whats app active

                          Proud owner of Lady Blue W140.

                          Comment


                          • #14
                            Mda asa aveam si eu ceva ganduri prin cap dar ma gandeam sa ii mai dau o sansa am facut o prog la alt MB sapt viitoare,va tin la curent odata ce prob este rezolvata

                            Comment


                            • #15
                              se descarca bateria in 24 h

                              salut tuturor posesorilor de mercedes, sunt unul dintre cei care au problema cu partea electrica ,sau asta cred eu .Daca las masina o zi nepornita e moarta,mentionez ca am pus doua bateri noi, actuala 3 luni de viata .Am facut zeci de diagnoze auto, am fost la cei mai buni electicieniauto din zona MH si nimic . masina e un w203 c200 kompressor kw 120 cp 163 model clasic, nu are ninic montat decat dotarile standard . pe forum am vazut ceva discutii si pareri de la (HEATER BOOSTER SYSTEM), sa fie asta problema,modelul asta e dotat cu asa ceva?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF