Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

In viraje e ca barca...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In viraje e ca barca...

Salutare tuturor. Detin un mercedes e220 w211 din 2003 elegance 245/45/17. Masina nu mai este ce-a fost, ma refer la modul in care ia virajele balanseaza nu mai e sigura in curbe. Daca se intampla sa iau o groapa ma arunca usor in lateral, condusul cu o mana este mai riscant.
    Am facut un test de telescoape iar tipul de acolo a spus ca sunt la nivel mediu. Am facut o verificare la trenul de rulare, nici un joc, nu bate nimic.
    Am un prieten care a schimbat telescoapele (noi sachs) si e la fel de barcuta ca a mea.

Anul trecut s-a rupt un arc pe spate, le-am schimbat (monroe) au o bulina in plus fata de ce-am avut..asa au venit. Pana la urma m-am bucurat se intampla des sa trag remorca, nu se lasa masina asa tare. Masina avea balans si inainte se le montez cu toate ca acum e mai rigida pe spate.

Ar putea sa fie si din alta parte sau trebuiesc schimbate arcuri si telescoape fata+spate pe original. Ar fii o investitie foarte mare, am intrebat si un telescop fata costa putin peste 1000ron la reprezentanta mercedes din Suceava.

Daca amortizoarele sunt bune inseamna ca trebuie schimbate bucsile de la bara stabilizatoare si bieletele antiruliu, pe spate ai si acolo ceva articulatie de verificat (bucsi, pivoti) si mai verifica daca rotile sunt echilibrate, jentile drepte si cauciucurile fara galme
    Last edited by nora-marian; 04-10-2012, 22:02 PM.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Senzatia de barca e semnul clasic al amortizoarelor uzate, din cunostintele mele.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
        Senzatia de barca e semnul clasic al amortizoarelor uzate, din cunostintele mele.
        Bucsile sunt problemele, indiferent daca sunt de la telescoape sau de la brate. Eu zic sa mai faci o verificare altundeva. Sa nu fie totusi de la acel arc cu o spira in plus...nu e ceva normal sa pui o spira in plus pentru ca ii schimba unghiul de fuga al masinii si inclinatia...Mai verifica inca odata... Eventual daca chiar nu ii dai de cap nicicum, cumpara niste telescoape si arcuri de avangarde, sau ceva mai sport , si atunci o sa fii multumit... Bafta!

Comment

Am sa schimb telescoapele fata sa vad ce se schimba. Arcurile pe spate au o bulina in plus nu o spira.

Comment

Testul acela pentru amortizoare e un fel de "vaxalbinacremapuca" , adica bani aruncati aiurea plus ca nu este ceva exact . Spun asta din propria experienta. Facut test de amortizoare , la drum masina "barca" . Am schimbat amortizoarele si problema a disparut .
            Numai bine !
            Mercedes . (punct)
            Mercedes w 124 300 e (1989)
            Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
            Mercedes w 211 220 cdi (2004)
            Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
            Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
            Lexus IS 300 (1999)
            Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
              Precum a zis si colegul, pt topaiala spatelui in viraje, amortizoarele si schimbate bucsile de la bara stabilizatoare si bieletele antiruliu.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF