Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ABS deffective , ESP deffective , Brake deffective>Visit Workshop

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ABS deffective , ESP deffective , Brake deffective>Visit Workshop

Va salut , In urma cu cateva zile am skimbat rulmentu la un w211 pe fata dreapta.La plecarea din service mi-au aparut in bord ABS deffective , ESP deffective si Brake probleme visit workshop , si cand virez dreapta se aude un troncanit.Am revenit in service iar Nea" Sandu imi zike k nu este din cauza interventiei la roata respectiva, si ca rulmentu e montat crespunzator.
    Ce credeti k ar putea fii?Va multumesc !

Eu cred ca a miscat senzorii de la roata respecriva sau poate chiar lo fi rupt sau scos din mufe. Este un cablu negru care se prinde undeva in contaaripa sus si coboara catre fuzeta undeva in spatele ei si citeste niste dinti. Poate o fi atins cu vasilina acolo si o fi murdarit capul senzorului sau poate a astupat dintii cu vasilina si senzorul citeste o simpla linie. Eu zic sa dai roata afara si sa verifici. De troncanit ce sati spun poate nu a fi strins ceva bine acolo sau pate ai alta problema. Mergi la alt mecanic sa-si dea si el cu parerea. masina oricum trebuie vazuta de cineva care se preicepe sa repare
    Last edited by nora-marian; 03-27-2012, 11:07 AM.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Buna! Am un C220 din 2005 si in urma cu o saptamana mi-a aparut din senin "ABS foulty visit workshop" simultan cu "ESP.. owner manual". Am crezut ca este doar un senzor, ceva, deoarece becul de la ABS nu statea in permanenta aprins. Se aprindea mai ales la viraje in scurt. De asemenea in pedala de frana, cand o apasam simteam cateodata ca si cum imi intra abs-ul, asa ca o usoara rezistenta la franare. Am schimbat si placutele desi erau pe la jumatate.. doar, doar.. Becul nu s-a stins. Asa ca am pus masina pe tester. Pe partea dreapta fata aveam rulmentii pe terminate insa semeringul era cel cu buba.. In fine, am cumparat un set format din 2 rulmenti si un semering "(asa e setul)- 120 ron m-a costat + 100 lei mecanicul. ! Si gata buba ))!!! Vreau sa va spun ca dk aveti aceeasi problema ar trebui sa nu zaboviti prea mult in speranta ca va trece de la sine.. Era cat pe ce sa nu se mai desfaca "camasile" - adica filetele alea pe care este pusa roata, din cauza uzurii si in acel caz ar fi trebuit sa schmib tot pana la brat...Bafta!

Comment

Rectific ca am efectuat interventia pt ABS la roata din stanga nu la cea din dreapta!Sorry!
        Pe partea dreapta (fata) am descoperit ca roata avea joc si se auzea un troncanit, mai ales la gropi. Trebuie ca sa schimb capul de bara si bieleta, iar dupa ce va da roata jos, probabil va descoperi ca si rulmentii sunt cam dusi, la fel ca pe stanga. Adica trebuie sa iau acelasi set de 2 rulmenti+semering pe care i-am pus si la roata din stanga. Abea dupa aceea mi-a recomandat mecanicul sa fac directia dar numai la reprezentanta Mercedes! )

Comment

Originally posted by j0ny_rich View Post
          Va salut , In urma cu cateva zile am skimbat rulmentu la un w211 pe fata dreapta.La plecarea din service mi-au aparut in bord ABS deffective , ESP deffective si Brake probleme visit workshop , si cand virez dreapta se aude un troncanit.Am revenit in service iar Nea" Sandu imi zike k nu este din cauza interventiei la roata respectiva, si ca rulmentu e montat crespunzator.

problema ta poate fii urmatoarea: senzoru din folia de la airbag care face trecerea intre coloana volan si volan.in interiorul acellei folii se afla un senzor de unghi de volan care inf calc cate grade spre stg sau spre dreapta este luat de volan,trebuie sa faci o diagnoza cu kts 650 si sa intri pe abs la unghi volan,te pot ajuta cu o folie spor la treaba

Comment

Originally posted by j0ny_rich View Post
            Salut!

In kit-ul de inlocuire rulmenti fata, se afla si un simering magnetic care inlocuieste coroana ABS. Senzorul ABS citeste direct de pe acest simering. Daca este montat putin mai inauntru, atunci senzorul ABS nu il mai detecteaza si apare aceasta eroare.
            Trebuie sa inlocuiesti simeringul, pentru ca ma indoiesc ca il poti scoate fara sa il deteriorezi. Mecanicul tau sigur nu stie acest lucru. Dar o sa va intelegeti voi care plateste simeringul.(oricum este ieftin si se gaseste si separat).

Cu respect Cristian C.
            Diagnoza, reparatii, piese second-hand /noi pentru MERCEDES CDI -IASI
            tel.0749562999

Comment

Originally posted by cristian C. View Post
              Salut!

In kit-ul de inlocuire rulmenti fata, se afla si un simering magnetic care inlocuieste coroana ABS. Senzorul ABS citeste direct de pe acest simering. Daca este montat putin mai inauntru, atunci senzorul ABS nu il mai detecteaza si apare aceasta eroare.
              Trebuie sa inlocuiesti simeringul, pentru ca ma indoiesc ca il poti scoate fara sa il deteriorezi. Mecanicul tau sigur nu stie acest lucru. Dar o sa va intelegeti voi care plateste simeringul.(oricum este ieftin si se gaseste si separat).

Cu respect Cristian C.
              Diagnoza, reparatii, piese second-hand /noi pentru MERCEDES CDI -IASI
              tel.0749562999
              Am rezolvat problema , era de la acel semering.Va multumesc frumos!

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF