Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu functioneaza la un W211 lampile de la nr

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu functioneaza la un W211 lampile de la nr

de ceva vreme nu-mi mai functioneaza lampile de la nr. astazi am demontat capitonajul pt a afla cauza si am constatat ca lampile nu se alimenteaza .ma poate ajuta cineva cu posibele cauze care duc la nefunctionalitatea lampilor?

In primul rand sa verifici siguranta sa nu fie arsa. Apoi sa nu fie cumva un fir intrerupt pe traseu.

Comment

Originally posted by cristi_fulger View Post
      In primul rand sa verifici siguranta sa nu fie arsa. Apoi sa nu fie cumva un fir intrerupt pe traseu.
      nu cred ca ar fi cablul pt ca sunt 4,cate doua pt fiecare lampa(2 pt masa si 2 pt plus) si sa se intrerupa toate...................,plus ca am verificat plusurile cu minusul de la baterie.

raman dator cu o bere daca-mi spune cineva unde este siguranta pt ca pe schema care o are masina nu este scris plate light/lamp sau licente light/lamp.

Comment

salutare,imi poate spune cineva,cum se schimba lampile de la numar?pentru w210,ca nu pot sa ajung la ele...

Comment

Trebuie sã desfaci capitonajul portbagajului sã ajungi la ele. Ai niște cleme/clipsuri de plastic (douã cred). Aratã ca niște dopuri circulare de prind mocheta. Bagi o șurubelnițã între ele și miști pânã iese cel din mijoloc, apoi tragi și de celãlat. Mai trebuie sã scoți mocheta dupã douã opritoare și cam atât.
          ...

Comment

am si schimbat lampile de la numar,acum e ok,mersi inca odata Luxian

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF