Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme radiator racire motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme radiator racire motor

Am observat de curand ca trebuie sa pun lichid de racire in vas, am cautat sa vad pierderile si am observat ca se umezeste radiatorul pe laterale. Ma gandeam sa bag in radiator ceva pentru astuparea porilor. Ce parere aveti? Este indicat?
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Originally posted by nora-marian View Post
    Am observat de curand ca trebuie sa pun lichid de racire in vas, am cautat sa vad pierderile si am observat ca se umezeste radiatorul pe laterale. Ma gandeam sa bag in radiator ceva pentru astuparea porilor. Ce parere aveti? Este indicat?
    Salut!
    Este recomandat, dar la DACIA... Scuze, nu am vrut sa fiu rautacios. Stop-leak sau alte solutii, pot infunda anumite celule ale radiatorului, astfel rezultand o racire precara a motorului. Eventualele consecinte imi inchipui ca le cunosti, asa ca iti recomand mai degraba sa completezi periodic cu antigel daca pierderea nu e foarte mare sau sa iti inlocuiesti radiatorul.
    Cu respect,
    Cristian C.
    Last edited by cristian C.; 03-12-2012, 09:34 AM.

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
      Salut!
      Este recomandat, dar la DACIA...
      Scuze, nu am vrut sa fiu rautacios. Stop-leak sau alte solutii, poate infunda anumite celule ale radiatorului, astfel rezultand o racire precara a motorului. Eventualele consecinte imi inchipui ca le cunosti, asa ca iti recomand mai degraba sa completezi periodic cu antigel daca pierderea nu e foarte mare sau sa iti inlocuiesti radiatorul.
      Cu respect,
      Cristian C.

Comment

Ar trebui sa cauti o firma care se ocupa de reparatii la radiatoare, ca poate e ceva remediabil si sunt probleme doar la imbinari, cu toate ca am auzit ca mai cedeaza radiatoare la w211.Daca ai cutie automata nu e de joaca cu radiatorul ca poti ramane si fara cutie si convertizor. Un radiator second poate sa fie mai rau ca al tau.

Comment

In primul rand va multumesc pentru sfaturi, vroiam sa vad si alte pareri in legatura cu solutii de astupat porii din radiator, ESTE CLAR CA NU ESTE RECOMANDAT. De reparat nu poate fi vorba caci pierderile sunt in multe locuri. Ce ma bucura ca are momente cand pierde, la cateva zile gasesc ud sub masina in ambele parti ale radiatorului, cam la 2 saptamani completez 1 litru de antigel diluat. O sa caut sa cumpar un radiator, ca la cat antigel am cumparat, cumparam un radiator nou. NU AM CUTIE AUTOMATA IAR DE PIESELE S.H. NU MAI SUNT INCANTAT CA MI-AM LUAT TEAPA.
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by cristian C. View Post
            Salut!
            Este recomandat, dar la DACIA...
            Scuze, nu am vrut sa fiu rautacios. Stop-leak sau alte solutii, poate infunda anumite celule ale radiatorului, astfel rezultand o racire precara a motorului. Eventualele consecinte imi inchipui ca le cunosti, asa ca iti recomand mai degraba sa completezi periodic cu antigel daca pierderea nu e foarte mare sau sa iti inlocuiesti radiatorul.
            Cu respect,
            Cristian C.
            Nu sunt suparacios, ba din contra sunt un tip care gusta glumele. La asta ma gandeam si eu, ca numai la BATRANA DACIE faceam dinastea
            Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF