Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema cu injectoare

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema cu injectoare

    Cred ca am luat o masina cu multe probleme. Sunt putin suparat. Am cheltuit deja 1300 de euro cu ea si se pare ca mai am cheltuit. Azi la un test de injectoare am constat ca 2 sunt aprope duse (valori intre 1.5-1.8 maxima este de 2). Face ca tractorul. Am nevoie sa intreb daca are cineva idee de niste preturi rezonabile. Cele mai ieftine sunt 1200 lei pe bucata. Mi s-a spus ca nu se repara. Second nu gasesc. Ma ajuta cineva? La banii astia luam un 2004.
    Mercedes are prioritate din fabrica.

  • #2
    Masina. Cum se numeşte? Ce naţie e? Eu nu ştiu cum puteţi uita aceste detalii mărunte... Vreţi ca cineva să ghicească în stele?

    Comment


    • #3
      Masina este un Mercedes Benz E, 220CDI, 150 CP, din 2002. Codul luat de pe injectoare este A6110701187
      Mercedes are prioritate din fabrica.

      Comment


      • #4
        poate ca poti schimba doar duzele si scapi mai ieftin, sint in jur de 50 ron bucata, de ce sa iei tot injectorul?
        Marinarul.tk
        Proud owner of C180/96

        Comment


        • #5
          Corect si ca meniul sa fie complet mi-a cazut pompa de apa.
          Mercedes are prioritate din fabrica.

          Comment


          • #6
            Cu rabdare si cu bani mai ales le rezolvi pe toate. Imi pare rau dar cred ca esti un pic mai ghinionist. Sper sa-ti rezolvi cat mai curand problemele si sa te bucuri apoi de o masina sanatoasa. Bafta.

            Comment


            • #7
              intra pe dezmembrari masini si gasesti injectoare pentru E klas SH sau noi

              Comment


              • #8
                Scuze, vazui dupe aia ca-i din 2002 masina, curat ghinion, eu zic sa o dai inapoi, vinzatorul ti-a ascuns intentionat viciile si sa-i ceri si restul de bani care i-ai investit in ea.
                Marinarul.tk
                Proud owner of C180/96

                Comment


                • #9
                  Originally posted by malnik2002 View Post
                  Scuze, vazui dupe aia ca-i din 2002 masina, curat ghinion, eu zic sa o dai inapoi, vinzatorul ti-a ascuns intentionat viciile si sa-i ceri si restul de bani care i-ai investit in ea.
                  Usor de zis....

                  Comment


                  • #10
                    Am schimbat si pompa de apa. Rulmentul era dus rau. S-a linistit mult. Problema cu banii este ca s-au cam terminat. Mai am injectoarele. 2 din ele sunt cu problema Unul este la limita, dar si celalalt mai are putin. La banii, pe care i-am bagat in ea luam 2005. Asta e. Intrebarea este daca pentru cele 2 trebuie schimbate toate 4. Mi s-a spus ca daca schimb cele 2 atunci peste 2 saptamani vor ceda celalate 2.
                    Mercedes are prioritate din fabrica.

                    Comment


                    • #11
                      Nu este adevarat , le schimbi doar pe cele care ai probleme. La E -ul meu am scimbat un injector anul trecut in mai si nu am luat original si acum imi face probleme nu prea se incadreaza in parametrii 1,8. Daca tot iei cumpara ceva original

                      Comment


                      • #12
                        e cumva w211 sau modelul vechi ca eu am schimabt toate injectoarele ca asa mi s-a zis dar nu cred ca erau de vina toate si pot sa ti le trimit sa vezi care sunt bune si daca e ne intelegem noi dar sa te ajut ca si eu am avut o gramada de probleme si stiu cum e

                        Comment


                        • #13
                          Este modelul W 211 din 2002. Codul de pe injectoare este A6110701187. Este masina din foto.
                          Mercedes are prioritate din fabrica.

                          Comment


                          • #14
                            sal al3x82, vad ca si tu ai ceva probleme cu masina ta. Imi pare rau sa aud. Ai rezolvat cu pornirea? Si daca mai injectoarele, te rog lasa-mi si mie un nr de telefon.
                            Mercedes are prioritate din fabrica.

                            Comment


                            • #15
                              eu nu am probleme cu pornirea ci cu cutia ca imi tot patineaza ambreiajul si am luat masina joi de la casa auto si dupa o saptamana vad ca a inceput sa faca la fel asa ca iar trebuie sa o duc inapoi sa vad acum ce ii mai fac, oricum totusi e bine ca am mai adaugat inca o saptamana de plimbat cu masina de cand am cumparat-o dar in 8 luni si 1 saptamana eu am mers cu ea doar primele 3 luni ca in rest a stat la ei

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF