Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

montare scaune piele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • montare scaune piele

    vreau sa imi schimb tot interiorul cu unul din piele, de la dezmembrari bineinteles, si tot ce am gasit la un pret super bun e cu scaunul soferului electric...adica cu comenzile pe usa....intrebarea mea e daca pot sa montez tot sistemul electric pe masina mea.... adica sa functioneze scaunul fata spate...si spatar.... precizez ca imi ofera si panourile usii...iar scaunele sunt si incalzite electric...multumesc

  • #2
    Ca sa montezi scaune cu memorii in ele ai nevoie de fire care merg de la scaun la usa unde o sa-ti fie comenzile scaunului de la sofer.Pe cand la scaunul care il ai acum comanda electrica a lui e sub scaun,nu ai de modificat nimic,corecteaza-ma daca gresesc.Deci poti sa iti schimbi scaunul soferului cu unul cu memorii dar ai putin de munca,la celelalte se schimba usor fara alte modificari.Bafta daca reusesti si da te rog un pm de unde iti achizitionezi interiorul,pentru ca as avea nevoie si eu de o scumiera functionala.

    Comment


    • #3
      Cu incalzirea vei avea probleme, daca nu ai avut optiunea asta stock. Poti insa improviza cu un electrician priceput.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        scaunele le achizitionez de pe masina unui prieten, inca nu le-am dat jos pana ce nu vine putin caldura....am inteles ca are si un calculator fiindca e cu memorie scaunul, asta inseamna ca pot sa iau tot sistemul jos,singura problema fiind alimentarea, unde ce si cum fac legaturile. scumiera nu o mai are,am verificat astazi....si inca o chestia, masina are faruri cu xenon din fabrica... vreau si alea sa le montez pe a mea... doar ca nu stiu ce modificari trebuie sa fac la mufe... asta insemnand ca o schiimb farul cu totul.

        iar cu incalzirea mai bine o las balta, nu vreau sa imi dau foc la masina...)
        Last edited by Luxian; 02-27-2012, 16:37 PM.

        Comment


        • #5
          La încălzirea instalația e simplă, în principiu doar... Se complică când trebuie să iei în calcul și temporizatorul și treptele de încălzire. Cea originală are două trepte, dacă dai pe a doua, după 5 minute se dă singură pe prima treaptă după 5 sau 10 minute. Cum zicea și cutaresku, se pot face adaptări cu un electrician priceput, până la urmă e doar o rezistență care se încălzește, dar dacă vrei să o faci ca din fabrică o să-ți bați puțin capul...

          La scaunele cu memorii nu știu cum sunt făcute legăturile și ce trebuie să muți, deci nu pot să te ajut...

          La farurile cu xenon iar se complică puțin lucrurile dacă vrei să faci treabă calumea. Farurile cu xenon au reglaj automat pe înălțime (le lipsește rotița sus/jos pe care o ai tu) și vin cu spălător de far. Senzorii de reglaj pe înălțime sunt situați pe brațul de pe roata dreapta - față și dreapta - spate. Ca improvizație, cel mai simplu scapi să muți farur cu tot cu balast (electronica prinsă sub el), și să lași reglajul automat în aer (trebuie să astupi furtunașele de vacuum cred - să nu tragă mizerie).
          ...

          Comment


          • #6
            asa m-am ganidit si eu sa mut tot farul cu toata electronica, cel mai simplu, singura chestie pe care trebuie sa o fac inainte de montaj e sa schimb sticla... cea de pe farul cu xenon e destul de matuita si nu se vede foarte bine, in schimb sticla de pe farul meu e ca noua, si operatiunea asta ramane de vazut pana ce dau jos amandoua faruri.

            Comment


            • #7
              Sticla de la farul cu xenon e mai clară decât ce ai tu. Nu are rost să schimbi sticla (e lipită bine la varianta cu facelift și nu cred că o mai pui la loc așa simplu). Mai bine îi faci un polish după montare și o să arate din nou bine
              ...

              Comment


              • #8
                Cred ca o sa iti dau dreptate, stiu ca o sticluta de polish e 80 de lei si mana de lucru e gratis.... o sa revin cu detalii,dupa ce o sa dea caldura...

                Comment


                • #9
                  O sa ai ceva treaba de facut daca vrei si farurile cu xenon in sensul ca trebuie demontate cu balast cu tot iar mufele masinii pentru far din cate stiu difera fata de cele cu xenon .Nu e exagerat de greu pentru cineva care se pricepe dar trebuie sa gasesti persoana si sa ai rabdare pana ii dai de cap cu toate.Iar cu scaunul soferului ai dreptate,ai nevoie de calculatorul din usa,plus cablajele,plus sigurante si probabil niste fire de la calculatorul din usa pana la tabloul de sigurante pe langa cele de la usa la scaun bafta colegu!

                  Comment


                  • #10
                    La mine fostul proprietar era mai pretentios si cum masina din dotare nu avea scaune incalzite le-o montat la reprezentanta pentru 500 de roni (scaunele erau noi si le-a avut proprietarul) asta fiind in 2008 dar am vazut ca ceva cabluri si niste sigurante cu tot cu un fel de suport sau adaugat in panoul din stanga soferului de langa usa.

                    Comment


                    • #11
                      Se potriveste bancheta din spate de la w211 caravan la modelul sedan ca am gasit ceva la dezmembrari eu cred ca nu dar intreb pentru ca sunt prea frumoase crem avangarde

                      Comment


                      • #12
                        Cum se leaga scaunele electrice,este o mufa cu 4 fire si nu o detin,de unde as putea lega firele,stie cineva sau cum as putea face rost de o schema?
                        Multumesc!

                        Trimis de pe al meu HUAWEI P7-L10 folosind Tapatalk

                        Comment


                        • #13
                          Chear nu ma poate ajuta nimeni?

                          Trimis de pe al meu HUAWEI P7-L10 folosind Tapatalk

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF