Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

raman becurile aprinse in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• raman becurile aprinse in bord

buna seara am un w210 motor de 220 diesel si dupa ce inchid usa si blochez usile raman becurile cu kilometraju si ceasu aprinse. precizez ca raman tot timpu aprinse indiferent ca e blocata usa sau nu. ce pot sa-i fac sa le sting ca imi cam manca bateria
    Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Sigur raman tot timpul? Si eu am e220,dar raman doar aprox 1 min dupa ce inchid usile,indiferent daca blochez sau nu.

Comment

nu se sting pe bune . amu am iesit iarasi afara si tot aprinse sunt.
      Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Comment

De cat timp te confrunti cu problema asta?S-a intamplat ceva inainte,vreo interventie la bord,la sigurante,la fire?Incearca sa decuplezi borna minus(-) de la baterie si las-o asa aproximativ 1 minut,pe urma cupleaza borna la loc si vezi ce se intampla.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Ai putea incerca daca ai timpul fizic necesar sa lasi borna - deconectata si 12 ore. Resetandu-ti astfel calculatorul.... Becurile din plafon se inchid atunci cand inchizi portiera?
          "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

toate functioneza numai becurile din bord nu se sting. imi descarca bateria eu fiind plecat de 2-3 ori pe saptamana masina sta parcata. ele imi cam gata bateria. a stat si fara baterie multa vreme... masina am luato de la cineva si inca de atunci facea asa faza cu bordu.

Comment

Mergi cu ea la un electrician... probabil sa ai un + care ramane. Ori daca nu, parca tin minte (sper ca tin minte bine) ca cineva mi-a zis ca in bord exista si un fel de temporizator ( sau ceva de genu) care poate e defect. Cer scuze daca gresesc.
              "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Salut .Deschide usa si vezi intrerupatorul de la usa nu e rupta eventual ai putea sa il apesi cu mina la maxim butonasul si sa astepti cca.un minut.Bafta.

Comment

Originally posted by CJ-12-LWP View Post
                  Salut .Deschide usa si vezi intrerupatorul de la usa nu e rupta eventual ai putea sa il apesi cu mina la maxim butonasul si sa astepti cca.un minut.Bafta.
                  Da,dar in cazul acesta ar trebui si plafoniera sa-i ramana aprinsa,dar nu ramane.Daca nu se descurca,eu ii recomand un tester.
                  W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF