Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu se reseteaza cheita!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu se reseteaza cheita!

Va salut , am un E200 din 2005 iar azi am fost cu ia la service sa imi reseteze cheita pentru service si nu s-a putut reseta .
    Mesajul fiind 'service not confirmed'.Ce sfaturi imi puteti da ? Baiatu de la service zise k ar fii softu dus .Ce varianta as mai avea ?

Ce-i aia "cheitza de service"???
    Te referi la resetarea intervalului de service in BC?
    Daca avea STAR DIAG imposibil sa nu poata reseta...
    Operatiunea o poti face chiar tu, din butoane (cauta pe forum modalitatea).
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
      Da,cheitza de service .Imi apare in bord cheitza si imi cere sa fac"service c".Eu am incercat aseara sa ii dau resetare din buton , urmand pasii postati pe forum , dar imi aparea "service not confirmed".
      Azi am fost la un service , am puso pe tester si imi aparu acelasi mesaj .
      Ce pot face?

Comment

Daca ai depasit serviceul nu se poate decat cu starul
        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Sau te duci la service si ii faci revizia C.
          Obligatoriu iti vor reseta si intervalul de service aferent.

Comment

[QUOTE=popeye_pmm;228281]Daca ai depasit serviceul nu se poate decat cu starul[/QUO
            Cum adica cu starul?

Comment

Originally posted by Orvo View Post
              Sau te duci la service si ii faci revizia C.
              Obligatoriu iti vor reseta si intervalul de service aferent.
              Da, i-am facut revizia c si degeaba , nu se reseteaza.

Comment

Originally posted by j0ny_rich View Post
                Da, i-am facut revizia c si degeaba , nu se reseteaza.
                Pai service-ul este obligat sa-ti reseteze indicatorul de service si sa-ti scrie revizia in cartea de service ... Eu n-as achita revizia pana nu finalizeaza lucrarea, care implica si resetarea indicatorilor aferenti.

In orice caz, la W211 se reseteaza destul de simplu din bord. Esti sigur ca dupa ce ai ales confirmarea service-ului ai apasat si tasta de confirmare ? Intreb pentru ca e usor sa gresesti si sa dai pe "Back" in loc de "Confirm". Si atunci exact mesajul asta iti apare: "Service not confirmed". Trebuie sa fii atent la cel alegi de acolo, trebuie sa vezi ce service-uri mai sunt "restante" in memoria masinii si trebuie sa le iei pe rand. Trebuie sa alegi si norma uleiului schimbat, testul de noxe, etc. Asa e la mine cel putin (W211/2004). Eu zic sa te mai joci un pic la el si o sa reusesti.

Numai bine !
                Attached Files
                Last edited by Orvo; 01-10-2012, 13:18 PM.

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                  Pai service-ul este obligat sa-ti reseteze indicatorul de service si sa-ti scrie revizia in cartea de service ... Eu n-as achita revizia pana nu finalizeaza lucrarea, care implica si resetarea indicatorilor aferenti.

In orice caz, la W211 se reseteaza destul de simplu din bord. Esti sigur ca dupa ce ai ales confirmarea service-ului ai apasat si tasta de confirmare ? Intreb pentru ca e usor sa gresesti si sa dai pe "Back" in loc de "Confirm". Si atunci exact mesajul asta iti apare: "Service not confirmed". Trebuie sa fii atent la cel alegi de acolo, trebuie sa vezi ce service-uri mai sunt "restante" in memoria masinii si trebuie sa le iei pe rand. Trebuie sa alegi si norma uleiului schimbat, testul de noxe, etc. Asa e la mine cel putin (W211/2004). Eu zic sa te mai joci un pic la el si o sa reusesti.

Numai bine !
                  Am rezolvat .Va multumesc frumos!

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                    Sa stiti ca sunt nenumarate cazurile in care nu se poate reseta "cheitza de service"chiar daca ai star si chiar actualizat la zi, in special la reprezentanta se intampla asta cu masini aduse de afara, deoarece niste nestiutori au vrut sa se dea smecheri si sa dea km inapoi. Unora le iese, altora nu, oricum e cert ca majoritatea dau Assystul peste cap si chestia asta se rezolva de unii meseriasi cu star, si doar de cei care cunosc, nu de oricine are star...

Comment

cum ai rezolvat?am si eu un211 care a avut km dati inapoi si nu pot sa il resetez

Comment

Originally posted by 21wsz View Post
                        cum ai rezolvat?am si eu un211 care a avut km dati inapoi si nu pot sa il resetez
                        Pot sa iti dau nr de tel al unui baiat din Tarnaveni (Jud MS) sau Brasov dar e cam departe de tine. Oricum ideea e ca trebuie resetat calculatorul de Assyst ca si cum ar fi unul nou pus pe masina si nu e chiar simplu...

Comment

Originally posted by 21wsz View Post
                          am fost la un baiat in craiova si l-a putut reseta din butoanele de pe volan , pt k din tester nu ii dadea voie.O seara buna~!

Comment

Originally posted by Dj Sky View Post
                            Sa stiti ca sunt nenumarate cazurile in care nu se poate reseta "cheitza de service"chiar daca ai star si chiar actualizat la zi, in special la reprezentanta se intampla asta cu masini aduse de afara, deoarece niste nestiutori au vrut sa se dea smecheri si sa dea km inapoi. Unora le iese, altora nu, oricum e cert ca majoritatea dau Assystul peste cap si chestia asta se rezolva de unii meseriasi cu star, si doar de cei care cunosc, nu de oricine are star...
                            Da asa este,ai dreptate , a fost umblat la kilometraj aiurea si i-a dat softu peste cap!

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF