Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Am proleme cu trepidatii la masina

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am proleme cu trepidatii la masina

Este vorba ca, aproximativ intre 60-80 km la ora am o trepidatie la o acceleratie usoara. cei de la mercedes spun ca este vorba de convertizor, radiator si uleiul din cutie. cand apas acceleatia la podea nu se simte. am schimbat consumabile si se simte mai bine, dar tot are trepidatii. Mai am de schimbat un brat tirant si conductele de motorina. Eu am crezut ca e vorba de alimentare, dar asta a iesit. Un amic mi-a spus ca cei de la Mercedes Arad spun ca la modelul W211 cutie automata nu se schimba uleiul de cutie. Daca cineva s-a lovit de asa ceva poate ma poate ajuta.
    Mercedes are prioritate din fabrica.

doar legat de cutie te pot lumina....MB zice incepind de la w210 ca nu se umbla la cutie,e wartungsfrei....dar oameni mai istetzi au dedus ca pishatul din cutie e de vina ptr problemele acesteia,dupa 100000km.....se face o spalare deosebita care aici costa citeva sute de euro si nu figureaza in programul oficial de intretzinere al mashinii.....echilibreaza rotzile ptr inceput....

Comment

Exact la ce zicea si Dmihnea ma gandeam si eu. Ai echilibrat rotile? S-ar putea sa fie asta si sa scapi mult mai ieftin. Daca ai schimbat cauciucurile sau le-ai pus pe cele de vara e f posibil sa trebuiasca sa le echilibrezi.
      http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Mie la reprezentanta mi-au zis ca uleiul pt cutie automata se schimba din 60 in 60 mii km. Tocmai l-am scimbat ca am trecut de 120 mii. S-ar putea sa fie o vrajeala de-a lor ca sa te mai friga de niste banuti dar sincer am observat ca se schimba un pic mai fin vitezele acum.

Comment

Pot fi mai multe chestii la acea trepidatie:
          -presiune scazuta in pneuri, ori la o singura anvelopa;
          -echilibrare roti;
          -discuri fata, spate uzate ( necesita rectificare, asta daca se mai poate face);
          -uzura amortizoare (dute si fa un test de amortizoare)

Si inca ceva: trepidatia unde o simti
          -in volan
          -in scaun
          -tremura toata masina?
          Last edited by doktor4carz; 04-11-2008, 18:49 PM.

Comment

au fost mai multe persoane care mi-au spus ca nu se schimba uleiuldin cutie. am sunat la Mercedes Stuttgart si raspunsul a fost ca se poate schimba. Am echilibrat rotile si tot tremura. Am facutsischimbul de ulei din cutie si este bine. La turatii joase si accelerat fin nu mai face. Dar am mers prea putin. problema este ca la acest model pana in 2005 sau 2006 radiatorul are 2 parti. Printr-o parte circula ulei de cutie si prin cealalta antigel. In timp apar fisuri si atigelul incepe sa patrunda in uleiul din cutie. Asta este ceea ce mi s-a spus a se intampla. Mai intai seschimba radiatorul si apoi uleiul. Se curata instalatia si apoi se schimba uleiul din cutie. Va tin la curent.

Comment

Vezi ca sar putea sa ai probleme cu amortizorul din fata de la motor.

Comment

Originally posted by sandu View Post
                Vezi ca sar putea sa ai probleme cu amortizorul din fata de la motor.
                Dc nu trepideaza la relanti nu e ala.
                http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Ai verificat senzorul de turatie?Ca mie asa imi facea la un w210, un e270cdi.Si era ruginit senzorul de turatie.

Comment

Vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutor. pana la urma vad ca schimbul de ulei de la cutia de viteze i-a prins bine. la acceleratie din turatie joasa nu mai face. Astept acum si radiatorul. Am schimbat si bratul tirant. Dar cred ca problema s-a rezolvat cu schimbul de ulei de cutie. Daca cineva mai intampina problema mea il sfatuiesc mai intai sa schimbe radiatorul si apoi sa faca schimbul de ulei din cutie. Schimbul de ulei de cutie pentru cine intereseaza cu tot cu o curatare de instalatie a fost la Casa Auto Brasov 670 ron

Comment

am rezolvat problema aceasta. am schimbat radiator si am schimbat uleiul din cutie si am scapat fara schimbare de convertizor de cuplu. multumesc tutror pentru ajutor

Comment

Problema s-a rezolvat cu schimb de ulei de cutie si schimb de radiator. Cred ca se poate inchide acest topic. Multumesc tuturor.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF