Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema perna aer spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema perna aer spate

buna

Am o problema la perna aer spate dreapta e220 w211 combi 2003, cind e frig se lasa in 12h, acum se ridica fooarte greu ...?

Salut! Si eu am avut asemenea probleme cu masina, si mecanicul mia zis ca are o unitate centrala care este foarte sensibila la frig, si rezolvarea ar fi sa o feresc de anotimpul rece! Daca o lasam afara peste noapte a doua zi facea figuri, iar daca era intr-o parcare acoperita, sau in garaj era ok!

Comment

Sti in ce zona e dispusa unitatea respectiva? cred ca e din controlul garzii la sol pt ca presiune de aer are...

Comment

In bara fata pe dreapta parca, tin minte ca a venit cineva la garajul unui prieten cu aceasta problema.Se jucasera copii cu masina si nu mai cobora de pe dreapta fara, iar un mecanic le-a scos furtunul de aer sa coboare masina, si coborata a ramas, dar neuniform, incat ii tocea anvelopa pe dreapta fata de o luase naiba, dar nici compresorul nu mai functioana.
        Zic ca e bara deoarece chiar eu cautasem in program sa vedem unde se afla compesorul.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Da e acolo, functioneaza dar nu deschide electrovalva pernnelor.

Comment

S.a facut condens pe instalatie , iar la temperaturi joase se formeaza dopuri de gheata

Comment

Stie cineva de unde primeste comanda electrovalvlvele de la perne e un senzor (cintar)undeva ?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF