Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema cutie sare din treapta 1

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Reported Post by sarah

salut baieti,

la un E class 220cdi manual 2004 ma confrunt destul de des cu aceasta problema, imi sare din viteza la plecarea de pe loc si face un zgomot foarte puternic in momentul cand sare, efectiv imi arunca maneta inapoi ca si cum nu ar fi intrat bine

pot sa spun ca se intampla de cele mai multe ori cand e rece si se simte ca intra putin mai greu in viteza, trebuie sa fac mai multe incercari a manetei de a o introduce ca si cum ceva o retine, iar odata intrata calumea merge

ar putea sa fie ceva legat de ambreiaj sa nu debreieze bine sau sa fie ceva legat de discul de ambreiaj ori daca nu ceva la sincroane in cutie?
    intreebarea mea e daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ar putea sa imi dea un sfat, e binevenit

si inca o intrebare, cum stim daca discul de ambreiaj e dus? tinand cont ca are cam 177k km
    va multumesc anticipat
    Am avut aceeiasi problema suna'ma la nr acesta si iti dau toate detaliile...0756076047
    Last edited by Luxian; 06-04-2012, 11:06 AM.

Comment

Originally posted by sarah View Post
      Am avut aceeiasi problema suna'ma la nr acesta si iti dau toate detaliile...0756076047
      ... pai spune aici ca poate mai ajuti si pe altcineva! Ca doar nu e vreun secret de spus doar la telefon?!

Comment

Salutare!!! M-am confruntat si eu cu aceaiasi problema .Am un mercedes w211 270 cdi (cutie manuala) si defectiunea era sincronul de la viteza 1

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF