Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

[W211 - E200 CDI - 2002] Nu mai porneste

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Momentan e cuvintul corespunzator , daca cea de 10 se arde inseamna trece putere mai mare prin circuit si ar fi bine sa afli ce inainte sa-ti cedeze vre-o mufa sau cablu sa nu zic de foc, 5 amperi in plus pe un circuit specific de 10 e foarte mult , sa speram ca nu esti undeva pe la 14 , verifica si tu cu un aparat de masura care sa reziste la 20 amperi cit iti trage cicuitul si vezi exact daca esti in parametrii , fa testul cind pornesti masina , aprinde faryri , da drumu la incalzire tot ce crezi ca-ti consuma curent si fi cu ochii pe ampermetru iti vei da seama ce utilizator iti consuma in excees si gasesti buba.
    De foarte multe ori am depistat probleme de genul asta folosid instrumentul de masura , odata am avut un client cu un pickup truck care o siguranta de 20 amp de la geamurile electrice care se ardea daca o schimba era ok dar din cind in cind plesnea , nu iau dat de cap nici la reprezentanta , omul mi sa plins de problema si am trecut la verificari , cu aparatul pus pe Amp ma jucam cu geamurile si am observat ca la capat de cursa intr-o directie regulatorul ajungea undeva la 22amp dar pentru scurt timp , tineai degetul pe intrerupator 5 secunde la sfirsit de cursa si se ardea, regulatorul a fost verificat dar nu la-u verificat in sarcina la capat de cursa unde trebuia sa nu mai induca, am inlocuit piesa si omul avea zimbetul pina la urechi.

    Comment


    • #17
      Originally posted by MindHunter View Post
      Am rezolvat-o, era o siguranță amărâtă de 10 Amperi.
      Am înlocuit-o cu una de 15 momentan, nu s-a mai ars.
      O voi înlocui cu una de 10 mai buna.

      Va mulțumesc pentru ajutor, dacă este nevoie voi face o poza sa va arat exact care.
      Numai bine.
      poate cineva sa-mi spuna care este siguranta si releul de la electromotor?
      aceeasi problema o am si eu

      Comment


      • #18
        Mergi la tester, ca in cazul tau posibil sa fie din alta parte. Daca ai probleme la electromotor o sa-ti dea eroare pe tester, sau o sa-ti dea daca ai probleme cu immobilizerul. Trebuie sa dai peste cineva care stie sa-ti talmaceasca errorile, nu sa le reseteze pur si simplu iar tu sa nu aflii nimic. Deci ai nevoie de un pianist care nu cinta fals.

        Cit priveste siguranta si releul, mai multe explicatii gasesti mai sus.

        Originally posted by emy72 View Post
        poate cineva sa-mi spuna care este siguranta si releul de la electromotor?
        aceeasi problema o am si eu

        Comment


        • #19
          schimba releul ce comanda electromotorul

          Comment


          • #20
            acelas lucru am patit si eu ;releul se aflain compartimentul calculatoarelor ,in partea dr a masinii,apoi punei siguranta calibrata ,altfel poti praji instalatia ;firul ce da comanda la electromotor este alb cu mov

            Comment


            • #21
              Aceiasi problema

              Comment


              • #22
                Aceiasi problema

                poate pune cineva poza cu panou control sigurante din fata ca nul gasesc , decat pe cel din spate si sunt ok sig

                Comment


                • #23
                  Aceiasi problema

                  e posibil o poza panou control sigurante fata ..ca cele din spate si bord le-am gasit sunt ok

                  Comment


                  • #24
                    Buna si eu am problema cu electromotoru numai stiu la plus se pune doar un fir?


                    Trimis de pe al meu SM-T585 folosind Tapatalk

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF