Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu mai functioneaza comenzile de pe volan w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai functioneaza comenzile de pe volan w211

Salut,

Nu mai functioneaza comenzile de pe volan (nici una, nici claxonul).
    Siguranta este buna. Masina este un w221 220cdi din 2005.
    Cred ca este contactul alunecator (spirala de sub volan) dar vreau si parerea altora ... daca v-ati mai lovit de asa ceva.

In alta ordine de idei, de unde va procurati piese de schimb ? Ca forumul de vanzari este mort.

Multumesc anticipat.

La mine a fost schimbata pe garantie in germania la 85.000 de km, dupa 3 ani de cand a fost noua masina. Cam repede cred ca s-a dus. I-am intrebat pe cei de la reprez cat costa si au zis ca in jur de 600 ron cu tot cu montat. Am aflat astea cand m-am interesat de ultimele urme ale msasinii prin reprezentanta in germania.

Comment

Ii rupta banda sigur am patit si eu a fel daca ai un electronist bun se poate lipi a mea ii lipita de peste un an si nu am nici o problema reparatia a fost facuta de un amic si ma costat o bere. Stima

Comment

Probabil firul de alimentare care se gaseste in spatele airbag este intrerupt. Se gaseste intr-o banda de fire cu mai multe functii. Sau poate fi vorba probleme, la ESZ sau SAM fata.
        Originally posted by Gutu.Ion View Post
        Salut,

Nu mai functioneaza comenzile de pe volan (nici una, nici claxonul).
        Siguranta este buna. Masina este un w221 220cdi din 2005.
        Cred ca este contactul alunecator (spirala de sub volan) dar vreau si parerea altora ... daca v-ati mai lovit de asa ceva.

In alta ordine de idei, de unde va procurati piese de schimb ? Ca forumul de vanzari este mort.

Multumesc anticipat.

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
          Probabil firul de alimentare care se gaseste in spatele airbag este intrerupt. Se gaseste intr-o banda de fire cu mai multe functii. Sau poate fi vorba probleme, la ESZ sau SAM fata.
          Multumesc, cred ca prima varianta data de tine este cea corecta pentru ca nici ledurile din butoane nu se aprind.

Originally posted by papi View Post
          Ii rupta banda sigur am patit si eu a fel daca ai un electronist bun se poate lipi a mea ii lipita de peste un an si nu am nici o problema reparatia a fost facuta de un amic si ma costat o bere. Stima
          Mutumesc pentru pont ... o sa caut un DIY pentru dat jos volanul si poate o rezolv singur (sa nu uit sa deconectez bateria).

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF