Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

trancanit stinga fata.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trancanit stinga fata.

am un trancanit stinga fata, masina este in garantie. am fost la reprezentanta si au spus ca e vorba de un amortizor, de fapt de palierul de la amortizor daca am inteles bine. au facut comanda de piesa dar deja au trecut aproape 2 saptamani de atunci. va intreb , e normal sa dureze asa mult? ce ma sfatuiti sa fac? multumesc.

Studiaza bine contractul (conditiile) de garantie. Daca ai dreptate, consulta un avocat, da-i i judecata. Cere daune pt. lipsa de folosinta. Asa merita monopolistii acestia. Ca si ei "cand te prind te ard".

Am vazut ca esti din Tecuci. Suntem relativ aproape, sunt din Iasi. Daca vrei te ajut, lucrez in domeniu. Pp. ca masina ai achizitionat-o din Galati?
    Last edited by doktor4carz; 03-28-2008, 12:47 PM.

Comment

masina este achizitionata de la reprezentanta din germania. am garantie mb pina in august. o sa-i mai sun zilele astea sa vedem ce spun si dupa te contactez. multumesc mult.

Comment

Zi si tu la lume ce mashina e, traitziar porcii, ca nui secret de stat. Sint 7 feluri de E-Klasse, specifica de care, ca nu doare...

Comment

e vorba de e220 , an 2007.

Comment

am schimbat si palierul amortizor la reprezentanta dar trancanitul persista. nu se prea pricep cei de acolo .mi-au facut o noua programare sa mai verifice masina. norocul meu e ca am garantie.

Comment

La ce dealer ai apelat?

Comment

la sf tex galati.

Comment

Pai avand inca garantie valabila, te poti duce la orice dealer daca iti permite timpul.
                  Lasa-i pe neputinciosi in biata lor si cauta un service mai capabil...

Comment

erau in zona si de aia am apelat la ei. o sa-ti ascult sfatul si o sa merg la alt dealer. multumesc.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF