Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Caut yala (broasca) capota motor la un w 211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut yala (broasca) capota motor la un w 211

Salut , am si eu nevoie de yala (broasca) , cea montata pe centru pe capota. Masina este un e class w 211 2006 facelift. Masina a fost lovita in fata , am reparat-o dar cand inchid capota se blocheaza in exterior manerul acela care iese prin grila pentru a deschide capota si trebuie sa schimb tot mecanismul. codul piesei este a 2118800262 + codul manerului a 2118870327
    va multumesc

Originally posted by valentinionut View Post
    Salut , am si eu nevoie de yala (broasca) , cea montata pe centru pe capota. Masina este un e class w 211 2006 facelift. Masina a fost lovita in fata , am reparat-o dar cand inchid capota se blocheaza in exterior manerul acela care iese prin grila pentru a deschide capota si trebuie sa schimb tot mecanismul. codul piesei este a 2118800262 + codul manerului a 2118870327
    va multumesc
    Va rog mult daca m-a puteti ajuta, macar cu un pret ptr produs nou p original. In mesajul anterior am scris Gresit codul pentru Yala . Codul corect este : A2118800264. Codul pentru maner este corect A2118870327

Va multumesc

Comment

Piesa aia costa intre 130 si 180 lei si vine cu tot cu maner.
      W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
      W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
      W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
      - `Dullah - Abdullah.

Comment

Gata , am gasit la Autoclass 155 lei . Problema era ca, codul de pe piesa existenta pe masina nu se mai potrivea cu codul piesei nou produse deoarece smecherii de la mercedes dupa un anumit timp schimba codurile pieselor ca sa induca in eroare pe cei care nu vor sa comande de la ei. Si trebuie sa o iei dupa seria de sasiu......sa cauti piesa in schema explodata si daca nu ai un program epc mercedes updatat s-ar putea sa ai probleme sa nu gasesti codul ))

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF