Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme sbc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme sbc

va salut am un w211 e200cdi din2002 si mi-a aparut mesajul service brake visit workshop, mesajul stiu ca este de la sbc intrebarea mea :stie cineva unde pot repara sbc-ul sau cum altfel pot rezolva problema ? mutumesc

Si eu am acelasi mesaj,la mine trebuie reprogramat ,mergi la tester si vezi ce are ca de schimbat e mai scump

Comment

Salutare!Simplu daca masina nu are dat km inapoi,ti'l schimba reprezentanta gratis,platesti doar lichidul de frana.

Comment

Semnul va aparut cumva cu alb cu semnul exclamarii la mijloc?
        Mergeti la tester si vedeti daca aveti C249F pe SBC. Daca da, masina este deja reparata.
        Se repara indiferent cu Km inainte sau inapoi. Nu conteaza.

De fapt mai dati un search, mai sint si alte totpicuri cu privire la aceeasi defectiune SBC.
        Originally posted by solo View Post
        va salut am un w211 e200cdi din2002 si mi-a aparut mesajul service brake visit workshop, mesajul stiu ca este de la sbc intrebarea mea :stie cineva unde pot repara sbc-ul sau cum altfel pot rezolva problema ? mutumesc

Comment

probleme sbc

da mesaul a aparut pe alb si am sa ma duc si tester sa vad ce cod este multumesc

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF