Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Battery visit workshop! Sbc cannot be activated

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare,dar cum ramine cu w210 E200 CDI di 2000?are si el 2 baterii?

Comment

Nu, w 210 nu are acest sistem cu Dual Battery, stiu ca numai Mercedes-urile care au in dotare SBC, au doua baterii.

Comment

Baterie mica W211

Aveti idee de unde pot cumpara bateria mica si sa se potriveasca ca si dimensiuni si borne ? De preferabil chiar FIAMM sau oricare se potriveste . Va multumesc !

Comment

Reprezentanta sau distribuitori autorizati FIAMM.
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Yuasa YTX14-BS, 12V, 12Ah, con tecnologia AGM/VRLA (fix ca originala ).Schimbul se face DOAR in felul urmator-se scoate borna neagra de la principal si borna neagra de la auxiliar,apoi rosu de la principal si rosu de la auxiliar,dupa totul invers.(pina la urma fiecare face cum doreste ).

Comment

Fiamm este un acumulator facut in Italia, pe care MB cere 550 lei.....
              Eu i-am pus una identica ( ca forma si carcteristici ) de motocicleta, 140 lei parca , si merge perfect de aproape un an.
              Acum, fiecare arunca cu banii cum vrea...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF