Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

nu se deschid geamurile din cheie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nu se deschid geamurile din cheie

    Salutare tuturor!Am observat ieri ca geamurile de la al meu e200,w211 nu se mai coboara ridica de la nici una din cheile masinii.Mentionez ca pana acum functionau,iar deodata observ ca nu mai merg.In bord nu apar erori,masina porneste,inchiderea functioneaza,deci nu cred ca e din cheie.se poate sa fi umblat eu la ceva setari.Astept niste sfaturi,multumesc!

  • #2
    Te urci in masina, pui contactul, deschizi toate geamurile si le inchizi. Dupa ce se inchide fiecare, mai tii apasat 2 secunde, evident pe pozitia de inchis a fiecarui buton (se aude un clanc discret).
    Succes!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      Am uitat sa mentionez colegu ca ele functioneaza de pe panourile usilor doar ca nu se deschid/inchid din cheie,din afara masini.Stiu ca topicul meu nu e asa important dar uneori e nevoie si sa le inchizi cand e o situatie gen ploaie torentiala,le uiti deschise si nu esti in masina.multumesc pentru eventuale sfaturi

      Comment


      • #4
        Sfatul meu era tocmai pentru a-ti merge din cheie (modul confort, parca se numeste). Incearca, totusi...
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

        Comment


        • #5
          Colegul cutaresku te invata de bine. S-au desincronizat geamurile si trebuie sa le sincronizezi din nou. Intra in masina si inchide dinauntru toate geamurile. Apoi fa dupa cum urmeaza: incepi cu geamul de la sofer si tii apasat pe a doua treapta a butonului ca sa il deschizi si tii continuu pana cand geamul se deschide de tot. Continui sa tii apasat pe treapta a doua pana cand se aude un mic "pacanit" (cam 2 secunde dupa ce a ajuns la capat de cursa). Apoi tragi de buton in sus (ca sa il inchizi) TOT PE TREAPTA A DOUA si tii tras de el pana cand geamul ajunge la capat de cursa PLUS INCA 2 SECUNDE pana se aude pacanitul acela. Repeti apoi procedura si pentru celelalte geamuri si ar trebui sa mearga.
          Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

          Comment


          • #6
            Va salut baieti, eu am un w211 din 2005 si am incercat sa-mi sincronizez si eu geamurile asa cum spuneti voi, dar nu merge. Fac toti pasii, tin ridicat si coborat pana cand se aude "clancul"respectiv, dar apoi cand sa incerc sa le deschid sau sa le inchid din cheie nu merge. De ce?

            Comment


            • #7
              Nu ai modulul confort, o explicatie...
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

              Comment


              • #8
                Si la mine a mers ,acum nu mai merge am incercat cu resetul si tot nu merge.Am inteles ca e legat si de temperatura exterioara

                Comment


                • #9
                  Daca nu merge mai este o metoda de sincronizare: deschideti la maxim TOATE geamurile, porniti clima, apoi tineti apasat lung pe butonul de recirculare a aerului. Geamurile ar trebui sa se inchida automat si sa memoreze sincronizarea. Inchiderea si deschiderea se face in doua "trepte": prima apasare scurta inchide sau deschide masina, iar a doua apasare trebuie sa fie lunga pentru geamuri.Este foarte important sa tineti cheia foarte aproape de senzorul de infrarosu din manerul portierei iar a doua apasarea sa fie lunga. La mine nu merge decat daca tin cheia lipita de senzor, chiar daca bateriile cheii sunt Varta luate din reprezentanta si aproape noi.
                  Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cutaresku View Post
                    Te urci in masina, pui contactul, deschizi toate geamurile si le inchizi. Dupa ce se inchide fiecare, mai tii apasat 2 secunde, evident pe pozitia de inchis a fiecarui buton (se aude un clanc discret).
                    Succes!
                    La mine cand masina este pornita , geamul dreapta spate daca este deschis si ridic de buton la maxim sa il inchida de tot , il inchide si dupa il coboara 10 cm , chiar si cand este inchis daca ridic de buton il deschide la aceeasi distanta. Am presupus ca este o functie pt a deschide un geam fara sa faca zgomot de curent, si fara sa faca curent in masina cand rulezi.
                    Daca este deschis nu il pot inchide ca pe celelalte ridicand de buton la maxim ci trebuie sa tin de buton pana se inchide si apoi sa eliberez butonul, daca tin mai mult se deschide la acea distanta presetata.

                    Am dreptate?
                    Din moment ce cand inchid masina toate geamurile se inchid normal daca este vreo unul neinchis.
                    Cineva mi-a spus ca si-a perdut memoria acel geam, dar cand i-am spus ca se inchid normal (daca sunt deschise cand inchid masina) nu a stiut ce sa mai spuna.

                    Comment


                    • #11
                      Sau macaraua acelui geam face pe nebuna/vrea sa-si dea duhul. Nu cred ca e vorba de vreo functie speciala a geamului din partea ambasadorului.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                      Comment


                      • #12
                        incearca sa iti cureti receptorul de IR de pe maner... posbil sa fie si zgariat... pe lumina slaba se comporta la fel?

                        de asemenea, poti testa cat de bine "se vede" IRul de pe telecomanda folosind camera telefonului mobil...daca abia se vede, ceva e putred (poate un contact prost)

                        daca e ok, atunci verifica receptorul... pe partea dreapta iti face la fel?

                        Comment


                        • #13
                          Am patit si eu asa , inchiderea mergea geamurile nu se mai deschideau din telecomanda. Bateria era descarcata, verificati bateria.....

                          Comment


                          • #14
                            Mersi colegii Cutaresku si Heddless.Am incercat ambele variante de a sincroniza geamurile si functioneaza acum si din cheie dar de la mica distanta si functioneaza si cu masina pornita de pe butonul de reciclare.Multumesc inca odata,iar pt colegul care a zis ca nu se inchide geamul din dreapta spate,poate fi din cauza foliei daca a fost montata si trebuie sincronizat geamul astfel:cobori geamul defect de pe panou apasand pe prima treapta,cand coboara apesi pe a doua(automat)cam 15 secunde apoi ridici geamul pe automat si ar trebui sa functioneze fara sa coboare pe urma.

                            Comment


                            • #15
                              Colegul Haddess.scz sunt de pe mobil

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF