Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

nu stiu unde sa gasesc??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu unde sa gasesc??

buna ziua tuturor , am o mare problema , am un e klasse din 96, 2900 cmc turbodiesel si de curand , nu mi mai trece de 3000 de ture, si da un fum ,,,,,,mam mama , am fost la tester si mia u spus ca ar fi , injectorul cu fir,, si debimetrul, am cautat peste tot la desmembrari si nimik , are cineva vreo sugestie avand an vedere ca el nou costa 22 de milioane , si nu se stie sigur daca el ar fi de vina ? ce sfaturi imi puteti da ,? va multumesc si astept parerile voastre ,!

Injectorul quartz costa in jur de 12-14 milioane (direct din Germania) celelalte in jur de 4-5 milioane.

Comment

am tot antrebat pe la diverse magazine , si din pacate , sub 18 mil nu mi au spus niciunul ca ar costa , probabil si comisionul lor ,, ma rog idea este ca , mi se pare enorm ,, ceva sfaturi unde as putea sa l gasesc la sh? multumesc !

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF