Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Becuri bune?h1, h4, h7

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Impresia ta se datoreaza probabil faptului ca ai lupa in far, ceea ce 210-ele n-are.
    Vorbim de w210 aici, citisi primul topic?
    Ciao...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
      Impresia ta se datoreaza probabil faptului ca ai lupa in far, ceea ce 210-ele n-are.
      Vorbim de w210 aici, citisi primul topic?
      Ciao...
      Impresia ... ci certitudinea ca nu se compara una cu alta (vorbesc de peste 50 kit -uri xenon montate pana-n prezent nu obligatoriu pe masinile cu lupa poate ai auzit cumva.. de H7R(becuri scurte special concepute pt. masinile fara...si apropo de imperfectul oltenesc sau de aluzie depinde cum vrei s-o ei? nu vreau sa intr-un? polemica...
      Last edited by cutaresku; 03-21-2012, 20:57 PM.
      mercedes e classe 220cdi w211

Comment

N-o iau in nici un mod, eu mi-am spus doar parerea. Iti respect opinia, inteleg ca vinzi astfel de produse, ca doar n-ai avut 50 de masini!?
        Eu am W210, xenon stock, motiv pentru care, if you allow me, imi mentin afirmatiile anterioare.
        Omu' (SirDeadline) face cum vrea, nu cum zic eu...
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
          N-o iau in nici un mod, eu mi-am spus doar parerea. Iti respect opinia, inteleg ca vinzi astfel de produse, ca doar n-ai avut 50 de masini!?
          Eu am W210, xenon stock, motiv pentru care, if you allow me, imi mentin afirmatiile anterioare.
          Omu' (SirDeadline) face cum vrea, nu cum zic eu...
          Am incercat o varianta...am miscat becul de la faza scurta, l-am invartit stand la perete pe intuneric sa vad daca exista vreo diferenta. Am observat ca oglinda aia interioara, care reflecta spre oglinda farului, era putin indoita. Usor cu o surubelnita am 'indreptat-o' ( cat am simtit). Am reincercat cu becul si pe farul respectiv am o lumina mult mai puternica ( concentrata) si clar se vede mult mai bine. La celalalt far nu era indoita, deci nu am putut face nimic... Mentionez ca becurile sunt standard halogen (nush ce firma turceasca)... Se pot cumpara acele oglinzi din far? Daca da, de unde??
          Multumesc!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF