Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme faza scurta xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut pot sa vin si eu cu cateva precizari:
    1-durata de viata a unui bec xenon este in jur de 2500 de ore de functionare
    2-spre sfarsitul vietii acesta isi schimba culoarea inspre violet
    3-cu cat gradatia in Kelvin este mai mare cu atat scade intensitatea luminoasa masurata in lum-eni(deci un bec de
    4500k are o intensitate mai mare decat unul de 5000K<decat unul de 6000K<8000K<10000K)s.a.m.d.Din propie experienta iti recomand sa schimbi becurile
    mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Farul de la E class are lupa, iar lumina nu cred ca poate focaliza altfel decat normal, sau vezi daca farurile sunt reglate corespunzator. Poate ai probleme cu farurile, parerea mea este sa mergi la un service sa-ti verifici daca sunt la aceeasi inaltime farurile. De exemplu cei de la Autoklass faceau verificare la faruri gratis. Iar daca becul nu este pus ok la locul lui, eu consider ca lumina se vede la fel, deoarece asta-i motivul pentru care au pus astia lupa la faruri, asta-i parerea mea

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF