Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Resetarea interval service ? Mesaj extrem de curios ??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Resetarea interval service ? Mesaj extrem de curios ??

Am citit multe post-uri despre resetarea intervalului de service, se poate face la tester sau manual din butoane ? Desi mai am 8670 km. , pana la urmatorul service mi-a aparul mesajul : 2 Malfunction - ( Emision inspect performed on time si Main inspection performed on time). Stiam ca apare cand ai depasit data service ? Dar eu mai am 8000 de km de facut ? Ma poate lamuri cineva ca n-are logica ? M-as mira sa fie vreo eroare a "erorilor" ?
    Daca mai stie cineva care a resetat din butoanele masini noul interval de service , el se face din 5.000 in 5.000 din 10.000 in 10.000 sau se scrie direct in cifre urmatorii km.
    Va multumesc mult.

Originally posted by stevar catalin View Post
    Am citit multe post-uri despre resetarea intervalului de service, se poate face la tester sau manual din butoane ? Desi mai am 8670 km. , pana la urmatorul service mi-a aparul mesajul : 2 Malfunction - ( Emision inspect performed on time si Main inspection performed on time). Stiam ca apare cand ai depasit data service ? Dar eu mai am 8000 de km de facut ? Ma poate lamuri cineva ca n-are logica ? M-as mira sa fie vreo eroare a "erorilor" ?
    Daca mai stie cineva care a resetat din butoanele masini noul interval de service , el se face din 5.000 in 5.000 din 10.000 in 10.000 sau se scrie direct in cifre urmatorii km.
    Va multumesc mult.
    Este echivalentul Inspectiei Tehnice Periodice (ITP) si se refera la data, nu la km.
    De obicei se seteaza din 2 in doi ani.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF