Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

motoras admisie w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• motoras admisie w211

Am sa pun diseara niste poze si cateva detalii despre cum si cat de complicat e sa schimbi un motoras la admisie. Am fost la reprezentanta in norvegia si mi-au cerut in jur de 1200 de euro. Va dati seama ca n-am acceptat si cu toate ca nu-s mecanic cu acte in regula, ci mai mult pasionat de masini, m-am apucat "singur". Singur practic, ca teoretic era cristian c in telefon atunci cand ma impotmoleam. E ceva sa stii pe de rost, fara sa ai masina in fata unde vine fiecare mufa, surub etc si ce pasi trebuie sa faci.

Merci fain Cristiane! Cand ajung in tara, trec prin Iasi sa bem o bere. Pt cei care au problema asta: ori va inarmati cu un atelier de scule si va luati 1 zi libera, ori mergeti la servis. Eu daca ar mai fi nevoie o data as merge la servis, dar nu cu 1200 de euro

Diseara pun poze si cateva detalii in cazul in care mai vrea cineva sa faca operatia asta. Trage masina acum de rupe. Mai am sa scap de martorul din bord. Multam Cristiane!
    Last edited by Luxian; 08-01-2011, 11:56 AM.

Ai scăpat ieftin doar cu motorașul, fără să schimbi și galeria. Dacă nu mă înșel cred că am și vorbit la telefon.

Mult succes cu mașina și așteptăm pozele.
    ...

Comment

poze motoras.

norvegienii astia dupa ce ca le am explicat mura in gura ce au de facut si tot n aveau habar ,auzi la ei ...daca mercedes spune ca dureaza 5 ore reparatia la noi dureaza 8-10 ore.si costa 1100 de koroane pe ora.mi a cazut fata .si uite asa ajunge omu mecanic.eu sunt adeptul reprezentantei ,dar frate ...cu banii aia daca mai faceam si un schimb de ulei le lasam masina acolo .tre sa recunosc ca daca nu ma ajuta cristian....eram cam in ceata .nu cred ca are rost sa detaliez acum tot ce am facut ,mai ales ca majoritatea pe aici sunt cunoscatori ,dar pentru potentiali membrii care s ar incumeta la asa ceva ....nu i deloc usor.pt cineva care n a mai facut dureaza aproape o zi .si ceva scule .m au omorat vreo 3 suruburi de sub admisie ,fara chei adecvate esti mort.dar una peste alta sunt super multumit ,masina merge ceas ,iar eu am cu o mie si ceva de euro in plus . MB.
      Attached Files

Comment

Originally posted by Kapac View Post
        norvegienii astia dupa ce ca le am explicat mura in gura ce au de facut si tot n aveau habar ,auzi la ei ...daca mercedes spune ca dureaza 5 ore reparatia la noi dureaza 8-10 ore.si costa 1100 de koroane pe ora.mi a cazut fata .si uite asa ajunge omu mecanic.eu sunt adeptul reprezentantei ,dar frate ...cu banii aia daca mai faceam si un schimb de ulei le lasam masina acolo .tre sa recunosc ca daca nu ma ajuta cristian....eram cam in ceata .nu cred ca are rost sa detaliez acum tot ce am facut ,mai ales ca majoritatea pe aici sunt cunoscatori ,dar pentru potentiali membrii care s ar incumeta la asa ceva ....nu i deloc usor.pt cineva care n a mai facut dureaza aproape o zi .si ceva scule .m au omorat vreo 3 suruburi de sub admisie ,fara chei adecvate esti mort.dar una peste alta sunt super multumit ,masina merge ceas ,iar eu am cu o mie si ceva de euro in plus . MB.
        Salut!

Multumesc mult pentru aprecieri!
        Oricand cu placere ajut oamenii pe care nu ii musca suruburile...
        Multa bafta si poate ne vedem pe litoral.
        Cu respect, Cristian C.

Comment

My brother daca nu esti fericit cu traiul de acolo cine te pune sa traiesti in Norway. Am trait si eu citeva luni prin norvegia 2001-2002 si pot sa zic ca este cea mai bogata tara de pe planeta.

In week-end cind ieseam din PUB ma uitam lung la toti bosketarii care le dadea mina sa mearga acasa in TAXI, numai Mercedes si Volvo. Pot sa zic ca nici in germania nu am vazut la vremea aia acele Mercedesuri cu toate ca nemtii le fabricau.

Un salariu este de la 2000 pina la10000 euro. Asa ca daca ai drept de munca nu te mai plinge.

Un hirb de Mercedes 92-96 costa in jur de 5500 de euro iar in romania nu-ti da nimeni mai mult de 800 euro.

La fel si cu alcolul/ daca ai relatii sa vinzi niste vin din franta acolo om te faci, dar daca te prinde faci puscarie ca berila, oricum puscariile sint adevarate centre de odihna si tratament, dar lipsa de libertate se simnte cu toate astea.

Pentru mine Norvegienii sint cei mai jegosi. Nu-ti da voie sa faci nimic, in schimb iti ia bani pentru orice rahat.

Originally posted by Kapac View Post
          Am sa pun diseara niste poze si cateva detalii despre cum si cat de complicat e sa schimbi un motoras la admisie. Am fost la reprezentanta in norvegia si mi-au cerut in jur de 1200 de euro. Va dati seama ca n-am acceptat si cu toate ca nu-s mecanic cu acte in regula, ci mai mult pasionat de masini, m-am apucat "singur". Singur practic, ca teoretic era cristian c in telefon atunci cand ma impotmoleam. E ceva sa stii pe de rost, fara sa ai masina in fata unde vine fiecare mufa, surub etc si ce pasi trebuie sa faci.

Merci fain Cristiane! Cand ajung in tara, trec prin Iasi sa bem o bere. Pt cei care au problema asta: ori va inarmati cu un atelier de scule si va luati 1 zi libera, ori mergeti la servis. Eu daca ar mai fi nevoie o data as merge la servis, dar nu cu 1200 de euro

Diseara pun poze si cateva detalii in cazul in care mai vrea cineva sa faca operatia asta. Trage masina acum de rupe. Mai am sa scap de martorul din bord. Multam Cristiane!

Comment

vad ca ti ai facut o idee ...

e o tara bogata ,doar in minereuri si petrol .de altfel sunt pardaf.chiar si ai lor sunt extraordinar de nemultumiti ,drept dovada se intampla o gramada de chesti de la piromani pana la atentate.au al doilea cont bancar ca marime dupa arabia saudita dar numai 4 la suta din ei se investesc in infrastructura.merg pe poteci cu max 60 la ora .deci una peste alta ,e de cacat sa traiesti aici ,nu prea ai ce face esti un robotel .se castiga multi bani dar se si cheltuie pe masura ,pe taxe impozite si necesitati zilnice .singura cotcarie ,cu risc mai redus e sa plasezi forta de munca sau sa faci o mica afacere ,intri cu firma romaneasca ,ca totul sa fie deductibil si te bucuri de roadele muncii in alte tari precum a noastra ,,scumpa'' romanie.

Comment

Daca tie iti cereau 1200 aici este opusul, unii unii propietari umbla de colo colo tragind tepe.
              As vrea sai vad in Norvegia.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF