Am sa pun diseara niste poze si cateva detalii despre cum si cat de complicat e sa schimbi un motoras la admisie. Am fost la reprezentanta in norvegia si mi-au cerut in jur de 1200 de euro. Va dati seama ca n-am acceptat si cu toate ca nu-s mecanic cu acte in regula, ci mai mult pasionat de masini, m-am apucat "singur". Singur practic, ca teoretic era cristian c in telefon atunci cand ma impotmoleam. E ceva sa stii pe de rost, fara sa ai masina in fata unde vine fiecare mufa, surub etc si ce pasi trebuie sa faci.
Merci fain Cristiane! Cand ajung in tara, trec prin Iasi sa bem o bere. Pt cei care au problema asta: ori va inarmati cu un atelier de scule si va luati 1 zi libera, ori mergeti la servis. Eu daca ar mai fi nevoie o data as merge la servis, dar nu cu 1200 de euro
Diseara pun poze si cateva detalii in cazul in care mai vrea cineva sa faca operatia asta. Trage masina acum de rupe. Mai am sa scap de martorul din bord. Multam Cristiane!
Merci fain Cristiane! Cand ajung in tara, trec prin Iasi sa bem o bere. Pt cei care au problema asta: ori va inarmati cu un atelier de scule si va luati 1 zi libera, ori mergeti la servis. Eu daca ar mai fi nevoie o data as merge la servis, dar nu cu 1200 de euro

Diseara pun poze si cateva detalii in cazul in care mai vrea cineva sa faca operatia asta. Trage masina acum de rupe. Mai am sa scap de martorul din bord. Multam Cristiane!
Comment