Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dauna totala sau merita reparat?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dauna totala sau merita reparat?

De curand mi-a sifonat unul masina,e destul de grav,o sa pun poze,dar cel de la asigurari mi-a zis ca se poate repara cu piese recuperate,de aici ce sa inteleg?eu nu as mai face masina,ca nu mai iese masina din aia,am afectate:stalp central,usile,aripile,prag,plafon indoit un pic,capota,bara,deplasat sub capota ca nu mai merge nici servo directia,airbag sarit,scaun deplasat etc,la asigurari mi s-a spus ca reparatiile trebuiesc sa depasesasca cca 5000 euro pt a imi da dauna totala asta fiind in valoare de 3700 euro,intrebarea mea este:fac reparatiile acestea la masina 5000 euro? o sa revin cu poze.

pozele cu masina lovita...
    Attached Files

Comment

Nimeni nu spune nimic???

Comment

Salutare. Eu zic sa mergi si sa faci totul legal. Daca cei de la service iti dau deviz iar comapnia de asigurari considera ca mai degraba iti dau dauna totala decat sa ti-o repare atunci alegerea este a lor.
        Din cate cunosc se fac multe aranjamente de tipul acesta dar sfatul personal este sa mergi legal pana la urma ai masina ai si probleme.
        Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Eu merg legal,dar in situatia data se poate sa nu imi dea dauna totala?ca din masina asta nu mai iese masina,si mare noroc am avut eu cu masina asta.Acum sincer,daca se schimba stalpul si toate cele pe acolo,mai iese masina din ea?conditia este ca reparatia sa depaseasca 5000 euro ca sa primesc dauna totala,ajunge atat reparatia?

Comment

Eu zic ca ajunge. Mergi la service sa iti faca devizul. Dupa parerea mea daca mergi la reprezentanta ceea ce firma de asigurari nu poate refuza - sigur iti dau aia o factura de mergi cu spatele. Toate bune tine-ne la 380V

Comment

Cere lista de service-uri acceptate de compania respectivă de asigurări. Cel mai probabil n-o să includă reprezentanța, și nu cred că o să te lase să folosești piese originale. [a pățit-o un prieten].

Apoi mergi la toate service-urile acceptate de ei după un deviz. Vezi la care din ele te înțelegi mai bine cu oamenii, și poate obții devizul de 5000 euro pe care îl vrei (în cazul în care nu te înțelegi cu cei de la asigurări direct).

La cât "noroc" ai avut cu mașina, cred că din daună totală ți-ai scoate banii la care vroiai să o vinzi, și mai și rămâi cu fierul la dezmembrat (dacă nu găsești să-l vinzi).
              ...

Comment

Eu zic ca tinand cont de orele care e nevoie lucrat la masina chiar si cu piese aiurea tot vei trece lejer de 20.000 ron + ca trebuie vopsita aproape jumate de masina
                Ia-le banii si vinde piesele la jumatate de pret pe forum iar in 3 luni ai alta buna si inmatriculata in romania

Comment

Azi am vorbit cu nenea de la asigurari si mi-a zis sa ma duc la ce service vreau,eu am zis sa ma duc la AUTOKLASS,dar din cate am inteles cred ca orice service imi da devizul de 5000 euro,acum maine trebuie sa ma duc sa iau raportul de constatare,m-a asigurat cel de la daune ca nu mai e nevoie sa ma duc cu fierul la service.Sa speram ca e spre bine...
                  Mecanicul meu zice ca se poate repara,sa mearga cat de cat masina,oricum nu mai iese nimic ca inainte... eu nu prea as vrea sa ma mai incurc cu reparatiile.
                  Last edited by ediskan89; 07-13-2011, 21:30 PM.

Comment

Mergi la autoklass ia o sticla de uischi si omul intelege. Daca pentru o revizie normala reprezentanta ia 2000-3000 de lei fii sigura ca masinuta ta va costa o ploaie de bani sa se refaca asa cum era inainte. Toate bune tine-ne la curent

Comment

As da si 5 sticle de wisky numai sa se rezolve...ca oricum mi s-ar da mai mult decat am dat pe ea plus cheltuielile la un loc,in loc de ghinion ar fii noroc asta

Comment

La fel te sustin si eu, mergi la reprezentanta pentru un deviz si sigur ti-l fac pe suma dorita. Nu vinzi tu masina cu cat iti ramane de la asigurari si cu ce iei pe masina daca o duci la dezmembrari. Ideea este ca vei astepta destul de mult pana-ti dau astia de la asigurari banii, mai ales in cazul asta multa bafta iti doresc!

Comment

Salut...in aceeasi situatie ma aflu si eu acum inca din decembrie 2010...ITI RECOMAND MULTA RABDARE... in mine m-a lovit unul cu nr de olanda iar cei de la asigurari ma tot amana de atunci, initail au zis ca asigurarea e expirata apoi cei de la BAAR au zis ca e buna si din mai tot astept sa-mi recuperez banii...eu am fost cu masina la TIRIAC auto reprezentanta Mercedes in Bacau mi-au facut un deviz de 28000 (care m-a costat 100euro) sincer prin intervcentie l-am facut asa mare in speranta ca voi lua dauna totala care insemna 5000e, dar cei de la asigurare mi-au dat acceptul de plata catre service...apoi ca ssa scot niste bani eu am cerut sa repar masina in regie proprie, mi-au acceptat si imi dau 17000 ron...eu unu sunt multumit... problema e la societatile de asigurari pentru ca incearca pe tot posibilul sa dea cat mai putini bani si cat mai greu

Comment

din cate vad e foarte greu sa nu-ti dea dauna totala....asa mi-au zis si mie ca reparatiile nu trebuiesc sa depaseasca 5000e, dar ca sa-ti dea dauna totala valoare reparatiilor trebuie sa depaseasca valoarea masinii in momentul accidentului....cu siguranta cei din reprezentanta iti va scoate devizul destul de mare pentru ca au niste preturi la piese si mai ales la manopera de se sperie toata lumea cand se uita la mine pe diviz... MULTA BAFTA

p.s. caut si eu o bara fata cu insertii de piese cromate din dezmembrari...MA POATE AJTA CINEVA????

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF