Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

antigel e220 w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• antigel e220 w211

Salutare,azi mi-a aparut un mesaj in care imi spunea sa verific lichidul de racire,care ar fi cauzele din care se pierde lichid,sa completez sau sa-l schimb de tot(masina are 138 000km),spuneti-mi va rog ce antigel trebuie sa pun,inauntru e unul de culoare verde albastruie si habar nu am care e nivelul,pe exterior nu vad sa fie scris nimic referitor la nivel,iar in interior e ceva alb din plastic,sa fie ala nivelul?
    Attached Files
    Last edited by sfedu; 07-02-2011, 19:09 PM.

Lichidul trebuie completat pana sta stalpishorul acela scufundat complet. Incearca un schimb de antigel cu unul de calitate, si cu acea ocazie se pot verifica si conductele de sub scutul frontal.

Comment

Nivelul maxim pana la care trebuie sa umpli este unde incepe capacul negru al vasului. Daca vrei sa completezi cu antigel, cumpara unul de aceeasi culoare cu cel pe care il ai deja si nu o sa ai probleme. Este destul de important sa nu amesteci culorile din cauza compozitiei chimice diferite a fiecaruia, iar amestecarea lor poate crea depuneri sau ataca in timp garniturile.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF