Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Brat superior stang.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brat superior stang.

Salut ! Am w211 2003 si am schimbat toata directia in afara de caseta de directie dar nu am putut demonta bratul superior stanga e acel brat cu doua bucsi si un pivot se afla langa arc intrebarea este cum scoatetzi surubul de la bu csa din dreapta ? trebuie demontata cutia cu sigurante si cpu sau borcanul de la pompa de frana?

E destul de munca.Dar daca bucsele sunt bune de ce nu schinbi numai pivotul?

Comment

Simplu nu are nituri cum am vazut la alte masini e o piesa turnata asa ca nu pot sa tai eu sa fac cele trei gauri pentru pivot si sa asamblez eu dupa ureche cred ca au o cheie inelara lunga care are un capac la cheie dar problema e ca nu potzi sa invartz nici pe partea cealalta loveste in arc deci tre dat jos si arcul si telescopul off nu inteleg de ce asa complicat.

Comment

Salut,si eu le-am schimbat pe amandoua si nu-i nevoie de a desface nimic altceva. cele noi sunt cele la care poti schimba numai pivotul cele vechi erau dintr-un singur corp(originale pana in 2004).Un pic de indemanare si rabdare si totul este foarte simplu in schimb iti trebuie o cheie combinata de 16 lunga .
        mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF