Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

muzica e 270

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• muzica e 270

bunza ziua...am si eu o problema...mi-au spart masina..si mi-a furat navigatia(navigatie cu dvd,gps...) problema e ca nu am bani acum sa o inlocuiesc...si as vrea sa fac ceva sa pot asculta muzica..am incercat sa bag un casetofon dar nu se potriveste mufa..am incercat sa cumpar un adaptor..dar nu exista pt mufa ce o am...acum problema e cum sa fac sa ascult muzica in masina?modulatorul nu este bun ca trebuie radio.....ce sfaturi imi dati?

Imi pare rau pentru pierderea ta. Iti sugerez ca sa depui plangere la politie, si sa cauti pe internet, s-ar putea sa iti gasesti navigatia ta la un pret bun, dupa care sa pui politia pe ei...cauta-l si prin piata de masini, la bijnitarii din piata. Pacat ca chestii de astea se intampla in romania... Daca ii gasesti, nu ierta nimic. Sa faca puscarie idiotii... Bafta!

Comment

Undeva la 200 de euro gasesti unitate cu cd originala, poate chiar mai ieftina, altceva nu ai ce pune

Comment

degeaba am depus plangere la politie.. dupa ceva timp m-au chemat sa mai dau declaratie..si am intrebat o cunostiinta din politie si mi-a spus sa consider ca l-am facut cadou ca e ff greu sa ii prinda..voi fi nevoit sa cumpar altu..

Andreiu' mi-a furat doar navigatia..fara magazia de cd-uri(magazia de cd-uri o am si acu) doar ca nu mai am navi...

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF