Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Engine fan, visit workshop...?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scuze pentru intarziere, nu am prea reusit sa ma lipesc de calculator in ultimul timp, va multumesc tuturor pentru interes.
    Dle. Marius01 ati fost mai promt ca mine, problema a fost aceasi si la mine:electroventilatorul.

Comment

Originally posted by donrafael View Post
      Verifica nivelul lichidului de racire din vas. Incearca o diagnoza a motorului daca mai da erori ale sistemului. Eu la W210 meu am intampinat o astfel de problema: Mergand cu masina in trafic , mi-a aparut acelasi mesaj in bord si termocupla de la radiator a luat-o razna .Mergea fara oprire, se oprea doar daca opream motorul si in plus mi se ardea si siguranta de 15A de sub capacul de la calculatoare.Dupa o diagnoza si mai multe verificari, defectul a fost urmatorul : motorasul care actioneaza clapetele de la galeria de admisie in scurt. Problema afost rezolvata inlocuindu-se motorasul , luat de la SH cu 200 lei .Succes.
      Nu stiu ce legatura ar avea motorasul de la galerie cu ventilatoru, racirea si radiatorul. Lichidul de racire cand nu este suficient apare doar radiatorul fara elice in mijloc
      Last edited by ovidiu accord; 10-20-2011, 15:58 PM.

Comment

Problema asemanatoare am si eu. A aparut in bord eroarea EPC - Electornic Power Control si Engine fan. Am pus masina pe diagnoza si mi-au zis ca e modulul de la ventilator. Am mers la dezmembrari, am luat altul, l-am montat si aceeasi problema. Masina merge in mod de avarie si nu trage peste 2500 de turatii. Ventilatorul il cuplez si merge la maxim. Da aceeasi eroare si daca scot mufa de la ventilator.
        W210 E 220 CDI an 2000

Comment

Se pare ca nimeni nu mai are problema asta... Sau nimeni nu isi mai aduce aminte vreo rezolvare!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF