Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum prea mare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum prea mare

Va salut stimati colegi de bucurii, dar si de suferinte.

Am un E200 din 1995, automat, adus recent din Olanda. Chestiunea e ca se pare ca nu trage cum ar trebui, in schmb, evident, mananca cca 15 in oras la mers batranesc. Am fost la un control tehnic si am aflat ca debitmetrul functioneaza. La ce sa ma mai gandesc?
    Am mers cu benzina ieftina de 95 (5,3ron) precum si cu benzina mai scumpa de 98(6 ron) fara vreo diferenta notabila. Am pus si zeama de curatat instalatia de alimentare, tot nimic. Inca nu am facut toaleta de achizitie noua (schimb de fluide, filtre, bujii), dar nu cred ca ar fi o mare diferenta dupa. Merg cu cutia pe E. Anvelopele sunt la presiune ok.

Daca aveti idei constructive, cu mare interes astept parerile voastre.

Cu stima

Stefan

PS. La multi ani pentru Florile voastre de acasa!
    Daca am renunta la "merge si asa" am fi departe.

Pana ii faci revizia de care ziceai , verifica si furtunele de benzina (si de tur si de retur).

Mai era un baiat pe aici cu un CLK sau C coupe care asa ramanea fara benzina in rezervor.
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Salut. Eu am acelas model '95 E200 doar ca e cu cutie manuala. In ce priveste consumul in bucuresti e in jur de 13 (batraneste 12 si ceva , fara stres 14). Avand in vedere faptul ca la tine e automata, e normal sa ai un consum ridicat. Nu stiu exact daca trebuie sa fie 15 dar 14 sigur e ok ptr bucurestiul de zi cu zi.
      Ince interval de turatii schimba viteza?

Comment

sonda lamda,bujii,filtre,presiune anvelope,trafic de 2 lei..sunt multe cauze care ar determina un consum maricel..totusi e usor submotorizata masina,n-ar trebuie sa surprinda un asa consum la motorizarea asta..
        Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

Comment

Originally posted by Pilgrim View Post
          Va salut stimati colegi de bucurii, dar si de suferinte.

Am un E200 din 1995, automat, adus recent din Olanda. Chestiunea e ca se pare ca nu trage cum ar trebui, in schmb, evident, mananca cca 15 in oras la mers batranesc. Am fost la un control tehnic si am aflat ca debitmetrul functioneaza. La ce sa ma mai gandesc?
          Am mers cu benzina ieftina de 95 (5,3ron) precum si cu benzina mai scumpa de 98(6 ron) fara vreo diferenta notabila. Am pus si zeama de curatat instalatia de alimentare, tot nimic. Inca nu am facut toaleta de achizitie noua (schimb de fluide, filtre, bujii), dar nu cred ca ar fi o mare diferenta dupa. Merg cu cutia pe E. Anvelopele sunt la presiune ok.

Daca aveti idei constructive, cu mare interes astept parerile voastre.

Cu stima

Stefan

PS. La multi ani pentru Florile voastre de acasa!
          Daca se poate mai multe informatii despre masina, model w210 sau 124? Cum se manifesta problema inafara de ce ai mentionat pana acum?

Comment

Daca nu e sonda Lambda defecta, am o veste proasta pentru tine: asta e consumul ei in traficul Bucurestean. Get used to it.
            Mercedes CL 200 Kompressor
            Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Buna seara,
              daca consuma 15 la oras cam cat ar trebui sa consume in afara????

Eu am w124 coupe 2.2 automat si consuma max 10 in afara, mers normal cca 120km/h.
              Bafta

Comment

Originally posted by DumiMoldoveanu View Post
                Ince interval de turatii schimba viteza?
                cred ca cca 1500 - 2300 rpm

Originally posted by hitman1234 View Post
                sonda lamda,bujii,filtre,presiune anvelope,trafic de 2 lei..sunt multe cauze care ar determina un consum maricel..totusi e usor submotorizata masina,n-ar trebuie sa surprinda un asa consum la motorizarea asta..
                Nenea care se pricepe si care a vazut masina spune ca trage sub nivelul ei, ca nu are viata asteptata; deci si consumul mai mare. Nenea care a testat masina (coleg de forum cu noi) a avut acelasi model ar din 97 si spune ca ar trebui cca 10 oras. De aici concluziile.

Originally posted by SirDeadline View Post
                Daca se poate mai multe informatii despre masina, model w210 sau 124? Cum se manifesta problema inafara de ce ai mentionat pana acum?
                W210.035, motor 111.942, cutie 722.443

Problemele notabile:
                1. consum
                2. mers usor neregulat al motorului (probabil bujiile /NGK BCP5ES)(de notat ca are o bobinaBosch si una Beru)
                3. schimba vitezele mai brutal cu cutia rece si la turatie mai inalta; situatia devine relativ normala la cald; schimbam uleiul si filtrul si vedem pe urma.
                4. La testare a aparut releul de pompa benzina cu problema. Practic nu am avut vreo sincopa de alimentare; incerc sa-l schimb.

In rest ok, o bucurie la condus

Originally posted by e220coupe View Post
                Buna seara,
                daca consuma 15 la oras cam cat ar trebui sa consume in afara????

Eu am w124 coupe 2.2 automat si consuma max 10 in afara, mers normal cca 120km/h.
                Bafta
                Am adus-o cu remorca de cca 1.3 tone la viteza de cca 90-100 din Olanda. Consum mediu 10,3 - 10,8.

Originally posted by w124researcher View Post
                Pana ii faci revizia de care ziceai , verifica si furtunele de benzina (si de tur si de retur).
                Nu am observat nimic patat pe dedesubt sau la motor; pare totul uscat.
                Last edited by mircea600sel; 04-18-2011, 07:31 AM.

Comment

si spune ca ar trebui cca 10 oras.
                  10 % ? Cu automata in 4 ? - este S.F.

Uite cat da consumul in fabrica :
                  Find the Mercedes E 200 Elegance 136hp 32478 Specs models with complete specs. Choose the Mercedes E 200 Elegance 136hp 32478 Specs model and explore the car body, technical specs and image galleries

Urban consumption: 13,3 l/100km

Probabil o sa iti mai scada dupa ce mai schimbi una alta la ea........
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Crede-ma ca nu sunt pescar. Am facut consumul de la plin la plin si asta e trei simpla. Care trei simpla, in oras da 15. Poate s-a degradat ceva dupa drumul de venire, habar n-am.

Comment

Eu zic ca are un consum normal,

Am motorul M111.941 pe un W202, si am consum de 13 - 13,5 in oras, Cluj-Napoca,
                      Deci acelasi motor fiind pe o caroserie mai mare, cu o cutie automata, si circuland in Bucuresti cred ca e un consum normal.
                      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

ERATA importanta:

Am uitat sa mentionez primul indiciu care m-a facut sa cred ca ceva nu e ok: miros de benzina nearsa la coada chiar si la motor cald. Iar asta nu cred ca e normal. Ca fumuri nu scoate absolut deloc (poate la accelerare puternica, dar de regula sunt la volan in acele momente).

Comment

ERATA importanta:

Am uitat sa mentionez primul indiciu care m-a facut sa cred ca ceva nu e ok: miros de benzina nearsa la coada chiar si la motor cald. Iar asta nu cred ca e normal. Ca fumuri nu scoate absolut deloc (poate la accelerare puternica, dar de regula sunt la volan in acele momente).
                          Atata consuma masina asta,ce e asa de greu de inteles?E si automatica si circuli si prin Bucuresti.Mai are si 16 ani masina,nu e la prima tinerete.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                            Atata consuma masina asta,ce e asa de greu de inteles?E si automatica si circuli si prin Bucuresti.Mai are si 16 ani masina,nu e la prima tinerete.
                            Total de acord pana la un punct. Daca ar functiona perfect (ma rog, in conditiile de 16 ani) as accepta. Dar cand dihoreste a benzina la teava ceva clar nu e ok. Si cand mai spune un bun mecanic ca masina nu trage cum ar trebui, mai am un argument ca ceva nu e ok. Nu sunt absurd, dar incerc sa optimizez functionarea unui motor pe care il consider inca cel putin bun. De asta va stresez cu intrebari si informatii. Si sigur scot acei litri in plus cumva.
                            Cu stima

Comment

Total de acord pana la un punct. Daca ar functiona perfect (ma rog, in conditiile de 16 ani) as accepta. Dar cand dihoreste a benzina la teava ceva clar nu e ok. Si cand mai spune un bun mecanic ca masina nu trage cum ar trebui, mai am un argument ca ceva nu e ok. Nu sunt absurd, dar incerc sa optimizez functionarea unui motor pe care il consider inca cel putin bun. De asta va stresez cu intrebari si informatii. Si sigur scot acei litri in plus cumva.
                              Cu stima
                              Mergi la un tester dedicat (Star Diag) pe care sa il manuiasca un baiat priceput,

Testerele universale nu sunt destul de destepte sa iti arate tot despre parametri.

Verifica cum lucra bobinele de inductie, vezi daca nu ai rateuri la scanteie, vezi ce presisune de bezina ai, vezi cum lucra sonda lambda, etc.

Toate astea le vezi pe un tester dedicat, si citite cum trebuie.

Daca tot ce tine de partea electrica / electronica este 100% in parametri, mergi mai departe la posibilele defectiuni mecanice.

Daca zici ca miroase a benzina, e semn ca ai ardere incompleta, care poate veni de la aprindere defectuoasa.

Toata treaba sta intr-un test professional.

Toate cele bune !
                              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF