Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme cutie automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme cutie automata

salut,sunt disperat si sper sa ma ajute cineva cu ceva sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac!!! De citeva zile cutia de viteza a luat-o razna!!! Nu vrea sa mai schimbe decit cind are chef.Daca plec usor si o duc pina in 3000 de ture sta asa mult si bine ca si cum as merge cu viteza 1 la o cutie manuala fara sa vreau sa schimb in 2.Daca iau piciorul de pe acceleratie ,in momentul in care turatia scade si ajunge pe la 1500 de ture schimba singura ....Inainte schimba superlin si schimba chiar f rapid .Am schimbat uleiul si filtrul dar nu s-a schimbat nimic..Cu alte cuvinhte schimba doar cind iau piciorul de pe acceleratie si se subtureaza...

ai incercat sa turezi motorul in gol sa vezi dk se mai tureaza ? dk se limiteaza la 3000 rot/min cutia n`are nimic si trebuie sa vizitezi tester`ul. Bafta...

Comment

Merci de raspuns dar nu are legatura cu turatia.Masina se tureaza si trage normal doar ca nu schimba sub 3500 de ture chiar daca o iau usurel sau mai in forta.Asta e problema!!Nustiu de ce nu mai schimba la turatii mici cum facea inainte!

Comment

Baga ulei cit cuprinde si mergi la tester pentru adaptarea vitezelor (invatarea la schimbarea vitezelor)
        Vezi dupa aceea ce da pe tester. Daca erai de aici din zona te rezolvam.
        Este posibil sa ai si ceva defect la cutie.
        Originally posted by kalimera30 View Post
        salut,sunt disperat si sper sa ma ajute cineva cu ceva sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac!!! De citeva zile cutia de viteza a luat-o razna!!! Nu vrea sa mai schimbe decit cind are chef.Daca plec usor si o duc pina in 3000 de ture sta asa mult si bine ca si cum as merge cu viteza 1 la o cutie manuala fara sa vreau sa schimb in 2.Daca iau piciorul de pe acceleratie ,in momentul in care turatia scade si ajunge pe la 1500 de ture schimba singura ....Inainte schimba superlin si schimba chiar f rapid .Am schimbat uleiul si filtrul dar nu s-a schimbat nimic..Cu alte cuvinhte schimba doar cind iau piciorul de pe acceleratie si se subtureaza...

Comment

Simptomele le are de dinainte sa schimb uleiul.Dupa ce au schimbat uleiul nu s-a schimbat nimic.La fel face!!!

Comment

Simptomele le are de dinainte sa schimb uleiul.Dupa ce au schimbat uleiul nu s-a schimbat nimic.La fel face!!!
            aceeasi problema am avut-o si eu .....am schimbat debitmetru....si ...merge CA NOUA.......

Comment

Despre ce masina este vorba?
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF