Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pedala de frana se duce in podea!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pedala de frana se duce in podea!

Salutare! Sunt nou pe forum si intampin si eu o problema la care nu gasesc rezolvare!
    Am un Mercedes E 220 din 1995 pe motorina si dupa o perioada in care am lucrat la tabla cand am vrut sa il repun in drepturi am constatat ca pedala de frana nu se intareste decat dupa ce fac cateva pedale si se duce in podea daca o tin apasata!
    Plus ca la rotile din spate nu mai am frane!
    Fratele meu lucreaza mecanic si a facut tot ce stia,verificat tot sistemul pt scurgeri si nu exista!
    Aerisit de nenumarate ori!
    intr-un final am schimbat pompa de frana,insa aceleasi simptome!
    A mai ramas modulul ABS insa e o groaza de bani!
    poate vreunul dintre voi a intampinat aceeiasi problema si ma poate ajuta cu un sfat!
    Mersi mult!

Dupa simptomele descrise de tine este pompa de frana, dar zici ca ai schimbat pompa si tot la fel face, curios pompa este noua? Modulul ABS nu are treaba cu presiunea
    din pompa de frina, ala este pentru frinare asistata, in caz de derapaj in frinare intra el si nu blocheaza roata (simti o vibratie in pedala si se aude un usor tacanit) Parerea mea este sa-ti cumperi o pompa noua si sa nu faci prostia sa-ti cumperi chit de reparatie ca nu faci treaba nu el.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF