Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ulei pt E270

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei pt E270

Salutare! Detin un E270 cdi 2004 w211 si as vrea sa stiu, ce ulei ar trebui sa folosec?,,,,masina are 170000km,,,Va multumesc!

Idem aceeasi masina din acelasi an si pentru mine e primul schimb de ulei .Ce marca si ce tip e mai indicat 5w30 sau 5w40 ?

Comment

Mobil 1 - ESP Formula 0w40. Daca nu, ESP Formula 5w30, cu o treapta mai jos

Comment

In cazul km vostri recomand Mobil 1 5w40. Eu am masina cumparata din tara de noua, iar reviziile pana in 100.000 km s-au facut cu 0w40, iar dupa 100.000 km cei de la Mercedes mi-au pus 5w40. Din ce mi-au spus cei de la Mercedes indicele dinaintea "Wului" indica soliditatea uleiului. Eu va transmit ceea ce mi-au spus si mie cei de la Reprezentanta.

Comment

Corect Andreiu ,pina la urma am schimbat uleiul si filtrele la reprezentanta si mi-au bagat mobil 1 ; 5W40.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF