Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Kerosen in CDI , stie cineva daca se poate?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by donrafael View Post
    La temperaturi scazute -10 incolo -20 etc...cand carburantul este neadecvat anotimpului rece (adica ai motorina de vara) se poate amesteca kerosen cu motorina pentru o mai buna fluiditate a acestuia . Cantitatea de kerosen in motorina e de 10% de litri de motorina , adica 10 litri kerosen la 100 de litri motorina. Acu problema e urmatoare nu stiu daca e permis sa punem kerosen la masinile CDI , dar daca vreti sa puneti nu va opreste nimeni. Eu stiu pe cineva care a pus la un camion si acel camion merge si acum.
    Era cdi motorul camionului?
    Si vara daca amestec kerosen cu motorina ce se intampla ?
    Merci!

Comment

Nu ,era un motor clasic fara turbo. Vara motorina este fluida si nu se lasa parafina la fund.

Comment

domnule "mircea600sel" sunt convins ca aveti o pregatire in domeniul petrolier dar nu toata lumea cunoaste propritatile kerosenului. nu crezi ca ai vrut sa te afirmi folosind termeni tehnici? parerea mea este ca ar trebuii sa explici mai pe intelesul tuturor. Si daca crezi ca este bine sa bagi kerosen in motorina, de ce nu folosesti asa ceva la masina ta si cind folosesti spunene si noua ce sa stricat prima oara
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

Comment

Nu stiu de ce trebuie sa reinventam ce altii au inventat deja.Daca neamtul care fabrica Mercedes-ul scrie in manualul de utilizare postat de colegul Bondarelul(la postul nr 5)la pagina 275 ca in lunile de iarna se poate adauga kerosen in motorina pana la 50%,nu stiu de ce trebuie sa se mai contrazica cineva.Manualul este pentru W203 care au avut toate motoarele diesel numai cdi.Dar am impresia ca e mai usor sa dam din taste decat sa citim.
          Last edited by Vergilcl; 03-04-2011, 22:59 PM.
          CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
            domnule "mircea600sel" sunt convins ca aveti o pregatire in domeniul petrolier dar nu toata lumea cunoaste propritatile kerosenului. nu crezi ca ai vrut sa te afirmi folosind termeni tehnici? parerea mea este ca ar trebuii sa explici mai pe intelesul tuturor. Si daca crezi ca este bine sa bagi kerosen in motorina, de ce nu folosesti asa ceva la masina ta si cind folosesti spunene si noua ce sa stricat prima oara

Ce faci,ma certi?Ai spus o tampenie si acum te-ai atacat.Pune mana,cauta pe Google si ai sa primesti raspunsuri la intrebarile tale.Si incearca fara ironii ca nu e bine...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Problema e de unde luati kerosen ca eu stiu ca e cu regim special, nu gasesti decat in statiile de alimentare ale avioanelor ?

Comment

Acum vreo 23 de ani aveam un amic sofer pe un camion (SAVIEM) si alimenta zilnic 40 litrii de motorina (ratie) se oprea la prima farmacie si cumpara o sticluta de "frectie galenica" si turna in rezervot (numai iarna) L-am intrebat; "de ce face asta" mi-a raspuns: sa nu inghete. Daca doreste cineva cresterea performantelor unui motor DIESSEL recomand motorina cea mai scumpa =calitatea se reflecta in pret= Si nu cred ca ar trebuii sa se recurga la diferite amestecuri dupa ureche atita timp cind se gaseste carburant de F. BUNA calitate la pompa. PROBLEMA ESTE ALTA =DACA O SA MAI FIE BANI PENTRU CUMPARAREA CARBURANTILOR= Eu satept caldura sa-mi scot bicicleta la plimbare
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
                  Acum vreo 23 de ani aveam un amic sofer pe un camion (SAVIEM) si alimenta zilnic 40 litrii de motorina (ratie) se oprea la prima farmacie si cumpara o sticluta de "frectie galenica" si turna in rezervot (numai iarna) L-am intrebat; "de ce face asta" mi-a raspuns: sa nu inghete. Daca doreste cineva cresterea performantelor unui motor DIESSEL recomand motorina cea mai scumpa =calitatea se reflecta in pret= Si nu cred ca ar trebuii sa se recurga la diferite amestecuri dupa ureche atita timp cind se gaseste carburant de F. BUNA calitate la pompa. PROBLEMA ESTE ALTA =DACA O SA MAI FIE BANI PENTRU CUMPARAREA CARBURANTILOR= Eu satept caldura sa-mi scot bicicleta la plimbare
                  Prefer sa nu iau lectii la problema pusa in discutie (si nu recomand nimanui) de la unul care nu stie cum se scrie diesel si care chiar daca in manual scrie ceva el o ia ca a fi "dupa ureche".Domnul Mircea,se poate reduce poluarea?
                  CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Originally posted by Vergilcl View Post
                    Nu stiu de ce trebuie sa reinventam ce altii au inventat deja.Daca neamtul care fabrica Mercedes-ul scrie in manualul de utilizare postat de colegul Bondarelul(la postul nr 5)la pagina 275 ca in lunile de iarna se poate adauga kerosen in motorina pana la 50%,nu stiu de ce trebuie sa se mai contrazica cineva.Manualul este pentru W203 care au avut toate motoarele diesel numai cdi.Dar am impresia ca e mai usor sa dam din taste decat sa citim.
                    Tocmai din aceasta cauza nu am intervenit in discutie. Daca ar fi fost ceva dubios in acest amestec neamtul n-ar mai fi recomandat asta. Urmatoarea intrebare care se cere: de unde luam kerosen? Fac eu experimente pe a mea.
                    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Fiecare de unde are relatii.
                      CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Beden Laden BanLedan de unde crezi ca a loat Moca Kerosen de a darimat cele 2 bordeie gemene, de striga Stambulul vai!

Daca vreti sa fiti siguri ca nu stricati motorul, veniti cu 100l de kerosen si va fac proba pe masina mea.
                        Originally posted by haddess View Post
                        Tocmai din aceasta cauza nu am intervenit in discutie. Daca ar fi fost ceva dubios in acest amestec neamtul n-ar mai fi recomandat asta. Urmatoarea intrebare care se cere: de unde luam kerosen? Fac eu experimente pe a mea.

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                          Beden Laden BanLedan de unde crezi ca a loat Moca Kerosen de a darimat cele 2 bordeie gemene, de striga Stambulul vai!
                          Daca voi inca mai credeti ca Osama Ben Laden a daramat cele 2 turnuri atunci e grav...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Cind no mai fi deloc petrol pe planeta, atunci ai putea sa faci afirmatia asta.
                            Deocamdata nu exista vreo stire oficiala a vreunui STAT din vreo tara civilizata sa demonstreze contrariul. Poate cind no mai fi gaz de pus in lampa.
                            Pina atunci vom platii din ce in ce mai mult pentru un nenorocit de 1L de motorina.
                            Pina atunci va rog sa nu ne vorbiti de rau conducatorii fiindca sint oameni care nu dorm noaptea si se tavalesc pe jos pentru binele nostru, ca noi sa avem gazul la pretul de azi ( astai doar inceputul)

Sint deja masini care functioneaza cu apa, dar se refuza fabricatia de serie.
                            Va dati seama cit ar costa apa de canalizare/ ca sa nu mai vorbesc de cea de la rubinet.
                            Eu sint fericit ca nu am ajuns in stadiul asta inca. Deci se pare ca conducatorii STATULUI planetei totusi se gindesc citusi de putin la noi sa nu murim de foame. Fiindca daca am murii de foame nu ar mai cumpara nimeni petrol.

De aceea am ajuns sa rifnim la toate rahaturile sa le punem in rezervor, de dagul de a invirti roata.
                            Asa ca pina in 2012 daca vom trece, iubitiva conducatorii ca ei vor fi salvarea noastra,................cica ca.
                            Originally posted by mircea600sel View Post
                            Daca voi inca mai credeti ca Osama Ben Laden a daramat cele 2 turnuri atunci e grav...

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF