Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme matrori in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme matrori in bord

Am un mercedes e 220 d w211 an 2002 si problema este ca nu imi arata uneori martorii in bord de exemplu semnalizarile , lumineaza in bord doar cand vreau ei , mentionez ca afara imi merg perfect de fiecare data, dar in bord uneori merg si dupa ceva distanta parcursa nu se mai vad sagetile de semnalizare din bord, am fost la un test si au zis ca se intampla des asta la w211 si ca daca vreau sa remediez asta sa schimb bordul ! Nu am cum sa fac asta si va rog daca poate cineva mai cu experienta sau care a avut aceasta problema sa ma lamureasca !
    Am avut un mesaj cu "electrical consumers swiched off " incarcarea si bateria spate sunt ok , cea de pe spate e noua iar cea de pe fata de sub filtrul de polen nu a fost schimbata dar la verificare a fost ok ! Ce se poate face ?
    Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !

chiar nimeni nu sa batut de genul acesta de problema ?

Comment

Ciudat, mie mi se pare un contact imperfect, poate o masa (-)sau o siguranta care este iesita putin si cind vrea ea face contact sau poate sa fie calaminata, scoatele si tu, curatale si punele la loc
      Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
      Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
      Onorez comenzi si in Bucuresti
      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Si eu ma confrunt cu aceeasi problemala la un E 270 W211 din 2002. Mi-a aparut mesajul "electrical consumers swiched off acum vreo 2 luni ..bateria din spate era slaba , am schimbat-o de 2 saptamani cu una noua de 100ah dupa care am schimbat si bateria de 12 V 12ah de sub filtrul de polen saptamana trecuta fara nici un rezultat, am fost la un test si mi s-a spus ca din cauza ca bateria a fost slaba s-a deteriorat programul care aprinde martorii in bord, la test nu arata nici o defectiune. Mecanicul a incercat sa rescrie programul dar nu a reusit si singurul remediu ar fi sa schimb bordul.

Comment

Asa mi-a fost sugerat si mie cica sa schimb tot bordul ! Nu am sa fac asta sper sa fie o rezolvare, nu cred ca se schimba bordul pentru ca uneori nu iti arata martorii in bord !

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF