Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Avertizare bord !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Avertizare bord !

de azi dimineata mi-a aparut urmatorul mesaj: EMISSIONS INSPECT. PERFORMER ON TIME?

Oare ce problema este? multumesc anticipat pentru ajutor

Buna seara, trebuie sa faci inspectia tehnica periodica (ITP), si sa resetezi ceva prin bord pentru a dispare acest mesaj
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

Comment

am rezolvat, am intrat in meniul masinii si am resetat inspectia tehnica de la noxe.

Comment

Am patito si eu si am fost si la diagnoza cu ea si tot ni i-am dat de cap pana la urma am facuto singur se reseteaza din but de pe volan din meniu ceasurilor se modifica data altfel vor aparea din nou.

Comment

cum se face resetare service b la un w211 din 2002
          sper ca am postat unde trebuie

Comment

Cu masina oprita selectezi pe ceasuri sa iti apara km/h, pui cheia pe pozitia 1 , apesi pe butoanele de schimbat posturile radio cum s-ar spune cele din stanga disnspre interiorul volanului pana gasesti specificatia service b in ..... km ,ti apasat butonul reset si gata ....... daca vrei sa schimbi si data verificari tehnice si mai e una nu stiu cum se num. trebue sa te misti prin meniu un pik daca nu te desc. dami un PM si te ajut pas cu pas la tel.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF